Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10

Bu kadarmı fotolar.???? Sabah hava güzel diye yağmurlukları almamıştım bunun cezası olarak donuma kadar ıslandım ...:pGüzel ve eğlenceli bir gezi oldu.Katılan herkese şahsım adına teşekkür ederim.:rendeer:

azmı fotolar abi :queen:ya tecrübe işte ocak ayında havalara hele hele istanbulda güven olurmu ne demiş atalarımız istanbulun havasına ..............:queen:guven olmaz dıye ama korkarımki sen bazı serserilere uydun galıba :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı nöbetler hemşo köprü çıkısında benım pesımden gelen oldumu yanlıslıkla merak edıyorum :):) sen zincirlikuyuya dönmüştün ben direk ev :) senın motoru cekemedık ucarken cektık aslında ama pilın azızlıgıne ugradı :salut:bi dahaki sefere:cat:

hayırlı nöbetler hemşo köprü çıkısında benım pesımden gelen oldumu yanlıslıkla merak edıyorum :):) sen zincirlikuyuya dönmüştün ben direk ev :) senın motoru cekemedık ucarken cektık aslında ama pilın azızlıgıne ugradı :salut:bi dahaki sefere:cat:

Yok Hemşo mecidiyeköy çıkışından çıktım ben...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yagmurda daha hızlı gıdıyo sanki motor :p ıslanma olayı olmasa daha süper olcak göz kırpa kırpa geldim eve:) rüzgar bide yagmur malum:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Birtek motosikletli bu fotoğrafımmı var benim aaaaaa..:cyclopsan:silent:

teyze bile hasta oldu motoruna bak nasıl bakıyo :)

hemşo duramıyonki yerinde bi bakıyorum tam yanımdasın gözumu kapatıp acana kadar vınlamıssın :mrgreen: buyuk cc nin kötu yanları :)
valla tumsekten atlarken cekmıstım vıdeoyu superde olmustu kaydedemeden pil bıttı yazdı kapandı makına hafızaya almadı o yuzden :salut:

teyze bile hasta oldu motoruna bak nasıl bakıyo :)

hemşo duramıyonki yerinde bi bakıyorum tam yanımdasın gözumu kapatıp acana kadar vınlamıssın :mrgreen: buyuk cc nin kötu yanları :)
valla tumsekten atlarken cekmıstım vıdeoyu superde olmustu kaydedemeden pil bıttı yazdı kapandı makına hafızaya almadı o yuzden :salut:

Ne hasta olması egzos sesini duyunca yolun kenarına kaçıyor.:p:)

bak korkut bu resımde motorunla sen vardın ama yoksun kardeşim fazerın benım reflekslerımden hızlı deklanşöre bastım ama yoksun işte oysa vardın yoksa sen hayeletmısın kardeşim acıkla :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
katılıyorum Askon a bende de vardı 4-5 tne aynen yakalayamadı makına boş çekti hep önündede duramıyoz vurup gecersın korkusuyla:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel harika gezi olmuş gözlerimizin pası gitti seyrederken, tebrikler hepinize özlediğimiz dostları tekrar görmek çok güzel,resimler için teşekkürler.

bu keltoş neyapmış suçu ne:p:p,böyle esir gibi yakalamışınız nereye götürüyonuz:queen::queen:
sanki çıkarcam biyerden bu adamı.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abiler baya popülerdi her taraftan resim cekenler vardı o yüzden biri anyaya biri konyaya bakar vaziyette :mrgreen:
tek sucu sevmekti abi :p

bak korkut bu resımde motorunla sen vardın ama yoksun kardeşim fazerın benım reflekslerımden hızlı deklanşöre bastım ama yoksun işte oysa vardın yoksa sen hayeletmısın kardeşim acıkla :mrgreen:
Tek Rakibim Şerif Oda yok Şimcilik ortalığıda boş buldum o gelene kadar en hızlısı benim.:p:cat:

Süper olmuş.. :) Elinize sağlık.. :) ama şu yukiyi anlamadım ptt mi yazıyor onda benmi yanlış okudum ?:silent::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar