arkadaslar selamlar bende bir iki ay once kawasaki zx-6 r imi satarak 2009 beyaz vfr aldim. kawasakiyi almadan oncede vfr deydi gozum fakat cevremdeki insanlar beni vazgecirmisti. simdiyse keske daha once alsaydim diyorum inanilmaz memnunum. sorum ise su butun sayfalari okudum ve sizerden canta almak isteyen yada dusunen arkadaslar vardi onlar canta aldilarmi. fikirlerini bekliyorum bende orjinal canta seti almak istiyorum fakat fiyat olayi zorluyor bunu yerine givi falan alsak ayni goruntuyu elde edermiyiz, tesekkurler
Merhaba.. Ben bir Givi Maxia aldım arkaya, sanırım 52 litre. Motorum koyu kırmızı, çanta da neredeyse aynı renk. Dünya kadar yayıntı alıyor, ancak fazla büyük. Yani baya motorun güzelliğini bozuyor (bence).. takmamaya çalışıyorum ama VFR lerimizde pek malzeme koyacak yer de yok malum..
Yan çanta olarak, Hein Gericke den aldıgım soft 2 tane çanta var.. iyice uzun yola gideceksem onları da kullanıyorum..
Aslında herhalde yan sabit çanta almak lazım, ama dediğin gibi fiyatı uçuk..
Motorun hayırlı ugurlu olsun, beyaz motor çok güzel görünüyor olmalı! Resim gonderirsen sevinirim..
-turgut