gsxr 600 degil gsr 600 demiş.Onda da soba borusu yok
![]()
sevgili moderator ELINT:rendeer:
fazer gsr600 den yakısıklı ama. gel elini vicdanına koy:cherry:
gsxr 600 degil gsr 600 demiş.Onda da soba borusu yok
![]()
tarzın sebebiyle aradığını bulabilmen için fazer ancak bana sorarsan yine fazer hem ara makina hemde injeksiyon sistemi açısından daha tasarruflu bir 600f alıp karbrotörlü oluşu sebebiyle benzincilere kazandırmaktan iyidir. tabi karar senin
Fazer a 1 puanda benden600f karbüratör, üretim bitmiş,tam grenajlı. Fazer enjeksiyonlu, yarım grenaj(ama birde alt sakal takıldımı tadından yenmiyor
) ben bu şartlar altında fazer diyorum.
tarzın sebebiyle aradığını bulabilmen için fazer ancak bana sorarsan yine fazer hem ara makina hemde injeksiyon sistemi açısından daha tasarruflu bir 600f alıp karbrotörlü oluşu sebebiyle benzincilere kazandırmaktan iyidir. tabi karar senin
Öncelikle yorumlarını esirgemeyen tüm MTcilere teşekkür ediyorum.
Belirtmek istiyorum ilerde bu forumu okumak isteyenler olursa yanlı bilgilenmeinler, ben yaklaşık yarım saattir araştırıyorum ve elde ettiğim sonuç: 2006 CBR 600F Enjeksiyonlu bir motordur.
İçimden Fazer geçiyor ancak birazdan bir arkadaşın motoruna bakacağım. Bir de yarın bir arkadaşın 2006 ER6-F ine bakacağım. ER6 nın yakıt sarfiyatı ve fiyatı çok daha avantajlı ama 2 silindir. Kilometresi diğerlerinden az hatta yarısı kadar ancak fiyatı da gayet uygun.
Neyse kısmet neyse olacak. En yakın zamanda sizlerle tekrar paylaşacağım ne yaptığımı.
Zaten motorsuzluk beynime vurdu iyice Salı'ya kadar rüzgarı hissedemezsem delirdiğimin resmidir... :sunny: ::sas:: ::deliir::::sas::::23343:::sunny:
burada yakıt sistemi yazıyor arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız.
.Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 16 sübaplı DOHC sıralı 4 silindirli
Motor hacmi (cc) 599
Silindir çapı& strok (mm) 67 x 42.5
Sıkıştırma oranı 12 : 1
Yakıt sistemi PGM-FI elektronik yakıt ateşleme sistemi
Max güç (hp @ dev/dak) 109 hp / 12.500 dev/dak
Max tork (Nm @ dev/dak) 63 Nm / 10000 dev/dak
Ateşleme Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Çalıştırma Elektrikli
Şanzıman 6 vites
Güç Aktarımı O-Ringli zincirli
Boyutlar (UxGxY)(mm) 2065 x 685 x 1135
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1390
Sele yüksekliği (mm) 805
Yerden açıklık (mm) 135
Yakıt kapasitesi (litre) 18 (3,5lt rezerv dahil)
Tekerlekler
Ön/Arka 3 kollu alüminyum döküm
Lastikler Ön 120 / 70 ZR17 M/C (58W)
Arka 180 / 55 ZR17 M/C (73W)
Süspansiyon Ön 43 mm´lik tamamen ayarlanabilir kartuşlu tip teleskobik çatal, 120mm esneme aralıklı
Arka Gaz şarjlı amortisörlü, ayarlanabilir yay ön yükleme ve açılma sönümlemeli pro link , 120 mm esneme aralıklı
Frenler Ön Karşılıklı 4 piston kaliperli 296x4,5mm´lik çift hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
Arka Tek piston kaliperli 220x5mm´lik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
Ağırlık 171 kg
Renk seçenekleri Gri, Siyah, Kırmızı
600 f ler karbüratörlü mü?????????
yanlış bilgilendirme yapmaktansa hiç bilgilendirmemek daha iyidir...:cat:
Mogli bir sorum var.
FZ6 ve CBF 600 burada iki model olarak satiliyor.
Eger Turkiye'de de oyleyse,
Senin alacagin bunlardan hangisi.
Fazer ABS li mi?
CBF 600 ve 600S olarak iki model, bunlardan hangisi?
coq ufak bir yanlış anlama var sanırım. moglinin karşılaştırdı motorlar fz6 fazer ile cbr 600 f
Aslında seçeneklere cbf 600 de eklenebilir hatta eklenmeli. Ülkemize gelen cbf 600l'erde(bize kafa grenajlı olan modelleri geliyor) standart abs var ayrıca fazere göre uzun yolda daha rahat edebilecegini bir makina.
Mogli cbf 600'lerede bakmanı öneririm. Söz konusu güvenlik ve uzun yol ise cbf 600 ama yok agresif sürüş diyorsan fz6 fazer