Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ahmet bey açılıyor ama olaki güncelleme vardır.

Eray Bey mesajinizin uzerinden 15 gun cesmis belki takas etmissinizdir ama sahibinden verdiniz link acilmiyor.
2006 model 7000 km. de gayet temiz ER-5 kullaniyorm, sizin takas etmek istediginiz motorunuz nedir acaba?

Motorum CBF 150 pırıl pırıl.
Ben turlara katılmak istiyorum bu sebeple ER-5 istiyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

Eray Bey mesajinizin uzerinden 15 gun cesmis belki takas etmissinizdir ama sahibinden verdiniz link acilmiyor.
2006 model 7000 km. de gayet temiz ER-5 kullaniyorm, sizin takas etmek istediginiz motorunuz nedir acaba?

http://www.sahibinden.com/son_firsa...masrafsiz-15WQQaXQQ18197716WQQpXQQdisplayitem

bende er5 almak istiyorum

Er5 imi sattım..... Antalyaya gitti..... Alana hayrlı olsun güle güle binmek nasip etsin allah.....

Gene buralardayım.... Arada bakınırım...:cherry:

mrb arkadaşım bende bir tane er5 almaya niyetim var sizinle telefonla konuşabilirmiyim artısı eksisi hakkında cep telime çağrı atarsanız sevinirim
0532 291 79 33

20000km de tüm bakımları yapılmış üzerinde yepyeni lastikleri olan şıkır şıkır masmavi er-5 var.uygun fiyata vereceğiz.almayı düşünenler bana ulaşsın.

slm hekse beyler aklımda iki makina var yardımcı olurmusunuz er5 ve gs 500 kara veremiyorum er5 e kötü yorumlar çok fazlaca

Motosikleti
ZX12R
slm hekse beyler aklımda iki makina var yardımcı olurmusunuz er5 ve gs 500 kara veremiyorum er5 e kötü yorumlar çok fazlaca

bide ben duyayım er5 hakkında yazılan kötü yorumları..?

nelermiş :silent: :silent:

2 günde 600 km yol yaptık fısır fısır alet :cat: :cat: :rendeer:

bebeimmmmm :rendeer: :rendeer:

Geçmiş olsun Er-5 gerçekten çok güzel ve sağlam bir makine ama yedek parça lazım olursa büyük paralar gerekebiliyor.Bende çok büyük hevesle aldım masraf çıkarmadı ama bir kaç parça fiyatını duyunca açıkçası biraz soğudum sezon canlanınca satmayı düşünüyorum...

Masraf çıkarması benim hatam oldu 1 aydır binilmiyordu motora zincirde yağ kalmamış bakmadım 1. viteste gereğinden fazla uzatıp sert bir 2. vitese geçiş yapınca yağsız zincir dayanmadı.

On numara makina yaptırıcam yine binicem inş buldum Şanzuman . Doğru düzgün kimsede olmamıştır vites dişlisi sıyırması benim gibi zinciri yağsız bırakıcak akılsız olacağını sanmıyorum başka :pr:

Masraf çıkarması benim hatam oldu 1 aydır binilmiyordu motora zincirde yağ kalmamış bakmadım 1. viteste gereğinden fazla uzatıp sert bir 2. vitese geçiş yapınca yağsız zincir dayanmadı.

On numara makina yaptırıcam yine binicem inş buldum Şanzuman . Doğru düzgün kimsede olmamıştır vites dişlisi sıyırması benim gibi zinciri yağsız bırakıcak akılsız olacağını sanmıyorum başka :pr:

Olur böyle şeyler önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır.Motorunu iyi bir şekilde yaptırıp dikkatlice binersen ömürlük makine ER-5...

ER-5 ,in hakkındada fazlaca ne kötü yorumu varmış anlamadım.Bana göre tek olumsuz yönü frenleri makineye göre biraz zayıf kalıyor.

Motosikleti
ZX12R
burası anasayfada çıkıyordu biz er5 ci oluncamı çıkmaz oldu yha :mrgreen:

Motosikleti
ZX12R
Motor ve fiyatı güzele benziyor, ama benden sana tavsiye iyi baktırmadan alma çünki parçaları çok pahalı sonra üzülürsün.Motor düzgün kullanılmışsa o km de hiç bir şey değil Er-5 için...

ilgin için teşekkürrler madend:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafam cok karısık heryere yazıorum aklımda 3motor var
er-5
gs500
cbf250

er-5 bayagı kanım ısındı cbf250nın dıs gorunusu hosuma gıttı gs500 saglamlıgı napıcam ben ya bı tavsıye verın bana

Motosikleti
Hornet
kafam cok karısık heryere yazıorum aklımda 3motor var
er-5
gs500
cbf250

er-5 bayagı kanım ısındı cbf250nın dıs gorunusu hosuma gıttı gs500 saglamlıgı napıcam ben ya bı tavsıye verın bana

er5 doğru seçim:cat:
Bende bu yaz Allah izin verirse alıcam :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
er5 doğru seçim:cat:
Bende bu yaz Allah izin verirse alıcam :cherry:

yinemi sen :queen: hoşgeldın ya er5 kafama yatıyor fakat fren sıstemı denılenlere gore cık cık cık :cherry: ben kawasaki vn750 yı ıyı bılırım cok guzel bı motordu ondan sonra sevdam var kawasakiye ama bılmıyorum arastırmam lazım daha çoook :rendeer:

Motosikleti
Hornet
yinemi sen :queen: hoşgeldın ya er5 kafama yatıyor fakat fren sıstemı denılenlere gore cık cık cık :cherry: ben kawasaki vn750 yı ıyı bılırım cok guzel bı motordu ondan sonra sevdam var kawasakiye ama bılmıyorum arastırmam lazım daha çoook :rendeer:

Noldu beğenemedin mi :bounce:
Araştır bakalım:p
Bn gs 500 mü er5 mi olayından er5 i galip seçerek bütçeyi sağlama almaya başladım..Allah'ın izniyle Yazın Kawasaki'm olcek :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar