[İzmir - MT]

Yakınmış ya Denizli ne olucak 2 adımlık yer :)

Asker ocağına çay içmeye gideriz bende alıştırma yapmış olurum ön hazırlık ısınma turları vs. vs.

Denizlining Candarması:queen: şimdiken hayılı teskereleee :rendeer:
Seni gömee gelcez garik....

abi mutlaka çaylar benden:)

Yakınmış ya Denizli ne olucak 2 adımlık yer :)

Asker ocağına çay içmeye gideriz bende alıştırma yapmış olurum ön hazırlık ısınma turları vs. vs.

gel tabiki ya yavaş yavaş ısınırsın

Jandarmanın alaaaylarıı koğuştur koğuuşturr :)

Wallace cumartesi gününden itibaren Denizli de kısa dönem jandarma olarak vatani görevini yapmaya gidecek.
Şimdiden hayırlı tezkereler kendisine :cat:

kardeşim senden sonra nöbet bizde. sağolasın:cat:

Ondan da ne jenderme olur... :queen::queen:
200 metre koşamaz....

Şimdiden hayırlı teskereler diyim...Cuma görüşürüz yüzyüzede vedalaşırız.. :cat:

Cuma akşamı 8.30 la 9.30 arası bizim go kartta.... Herkes kurtlarını döksün..

200 metre koşmak mı ben mi çoook zor:pale:

Yapma abi ya koptum o garson olayına :mrgreen::queen::p

Hayırlısı olsun Murat abi hayırlı tezkereler:cat:

kardeşim teşekkür ederim.

nisanda bir denizli gezisi yapacağız demekki WALLACE jandarma gezisi :queen:
gelirken saç ve semaveri de bir yere iliştirin mutlaka:queen:

evet denizli

Arkadaşlar kusuruma bakmayın cuma akşamı gelmeyi çok istedim ama aile büyükleri vs vs koşturmacayla geçti gelemedim. o yüzden bir çoğunuzla görüşemeden yola çıkıyorum. Kısa bir süreliğine yokum (devamsız yazmayın raporlu yazın).
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. hakkınızı helal edin.
sağlıcakla kalın

Moderatör (forrap)
Seni raporlu yazacağız,yok yazmıyoruz..
Biran önce git gel,6 ay uzun bir süre değil..
Hayırlı görevler,hayırlı tezkereler :rendeer:

izmir mt seni duymuyor ermancım.
yağmur ile birlikte motosiklete binmeyi bıraktılar galiba.. :)
Varmı bugun işine motorla giden?

Moderatör (forrap)
Herkese iyi akşamlar..

Tatlı su motorcusumu diyorsun yani gruba :) Bence tam tersi,yağmurun tadını çıkartmak için o kadar çok motora biniyor ki herkes buraya yazmaya fırsat bulamıyor :)
Sorunun cevabı ise; var..Ben ve ıslak paçalarım :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bizi unuttun Hasan... Değil yağmur kar yağsa bineriz... :bounce::bounce:

Herkese iyi akşamlar..

Tatlı su motorcusumu diyorsun yani gruba :) Bence tam tersi,yağmurun tadını çıkartmak için o kadar çok motora biniyor ki herkes buraya yazmaya fırsat bulamıyor :)
Sorunun cevabı ise; var..Ben ve ıslak paçalarım :)

Yağmurluk al kardeşim sende ala allaaaa.... :queen::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Yağmurluk var tulum şeklinde,de namussuz ağdan alıyor su,diğer yerler kuru orası ıslak olunca tam işemiş gibi oluyor,bende lokal ıslanmaktansa bedenen ıslanmayı bir eğlenceye dönüştürme çabasını benimsiyorum :mrgreen:
Sırf alt yağmurluk alacağım bi tane.Ne zaman almaya gideyim desem bir işim çıkıyor,yoksa üç kuruşluk şeyler,ıslanmaya değmez..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yağmurluk var tulum şeklinde,de namussuz ağdan alıyor su,diğer yerler kuru orası ıslak olunca tam işemiş gibi oluyor,bende lokal ıslanmaktansa bedenen ıslanmayı bir eğlenceye dönüştürme çabasını benimsiyorum :mrgreen:
Sırf alt yağmurluk alacağım bi tane.Ne zaman almaya gideyim desem bir işim çıkıyor,yoksa üç kuruşluk şeyler,ıslanmaya değmez..

Apv çok güzel ve çok ucuz bir yağmurluk almıştı kendine geçen gün.... Gayet de kullanışlı.... Ona bir danış... :bounce::bounce:

Tek altı alamassın..Tek satılmaz... Satılsa da fiyatı kabarık olur.... takımını almak daha mantıklı... :cat:

özcan35 sırf alt almıştı 2 ay önce yükseliş honda dan revit in yağmurluğu. bence süper bir ürün. biraz tuzlu ama o yağmur olmasa da kullanıyor. soğuktan baya kestiğini söylüyor. bende yolda titrediğini görmedim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

vasco, forrap, alp_tunay, ben, yokmu acaba başka kullanan...
:)

özcan35 sırf alt almıştı 2 ay önce yükseliş honda dan revit in yağmurluğu. bence süper bir ürün. biraz tuzlu ama o yağmur olmasa da kullanıyor. soğuktan baya kestiğini söylüyor. bende yolda titrediğini görmedim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

Eee ne kadar tuzluymuş bu Revit yağmurluk? bana da lazım adam akıllı bir yağmurluk ki yağmurun tadını çıkarayım:queen:

Aynen abi sen şahitsin titrediğimi gördünmü hiç:p İçliğe bile gerek kalmıyor anormal hava şartı yoksa:)

Eee ne kadar tuzluymuş bu Revit yağmurluk? bana da lazım adam akıllı bir yağmurluk ki yağmurun tadını çıkarayım:queen:

Ben 50 ye aldım Özer abi ama ilk çektiği fiyat 65 TL:cat: Servisim orası olduğu için biraz nazımız geçiyor anlıcağın:)

Teşekkürler kardeşim benim:rendeer: Bu arada hayırlı akşamlar sana ve değerli ev halkına..bir göz atayım şuna.

Ev halkı öğrencilerden şifayı kapmış öksürüyor. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 ----------

bu arada özcan ayarla kendini de şu zenon montaj işini yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar