[Mersin - MT]

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Kurban Bayramınız Kutlu Kurbanlarınız Kabul Olsun Tarsustan Saygılar Mersin-MT

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Mersin MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

MErsinli arkadaşlar öncelikle selamlar neden burdayım yardımınıza ihtiyacım var ondan...ben ankaradayım mersinden bir tane yamaha xt660 motor buldum acaba mersinde motoru bakacak, ustaya baktıracak bu işlerden anlayan tecrübeli düzgün bir arkadaş varmı yardımcı olabilcek yada tanıdıgınız biride olabilir.haber verirseniz sevinirim

Mersin İl Temsilcisi
MErsinli arkadaşlar öncelikle selamlar neden burdayım yardımınıza ihtiyacım var ondan...ben ankaradayım mersinden bir tane yamaha xt660 motor buldum acaba mersinde motoru bakacak, ustaya baktıracak bu işlerden anlayan tecrübeli düzgün bir arkadaş varmı yardımcı olabilcek yada tanıdıgınız biride olabilir.haber verirseniz sevinirim

elbette ki kardeşim. ayrıca güvenin için çok teşekkürler...
yapmam gerekenleri söylersen elimden geleni yapmaya hazırım :wiinkk:
istersen 0 505 598 39 13 arayabilirsin :)

s.a arkadaşlar ;
Mersin MT gurubu ile tanışmak istiyorum, zaman ve şartlar uygun olduğu sürece, çünkü vardiyalı çalışıyorum. İş uygun olduğu sürece fizana gelirim, bu arada yeni motor aldım Ramzey 200(ikinci el ), kask ve mont almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum, Yürekçe, şimdiye kadar forumda sadece okuyordum, bazen sitem ediyorsun, ama bence seni tanımadan yazıyorum bunu Mersin MT nin sana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, hemen pes etme bak yavaş yavaş yeni arkadaşlar katılacak ve senin olmasını istediğin yere gelecektir, sadece biraz zaman diye düşünüyorum, selamlar..

Mersin İl Temsilcisi
s.a arkadaşlar ;
Mersin MT gurubu ile tanışmak istiyorum, zaman ve şartlar uygun olduğu sürece, çünkü vardiyalı çalışıyorum. İş uygun olduğu sürece fizana gelirim, bu arada yeni motor aldım Ramzey 200(ikinci el ), kask ve mont almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum, Yürekçe, şimdiye kadar forumda sadece okuyordum, bazen sitem ediyorsun, ama bence seni tanımadan yazıyorum bunu Mersin MT nin sana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, hemen pes etme bak yavaş yavaş yeni arkadaşlar katılacak ve senin olmasını istediğin yere gelecektir, sadece biraz zaman diye düşünüyorum, selamlar..

abicim yıllardır motosiklet camiasında nice ortamlar, gruplar, klüpler, dernekler gördüm ama mersin Mt gibisini görmedim....

zaten sitem ettiğim kişiler artık yanımda değiller...
tanışmak istiyorsan özelden cebini mesaj at, ben sana dönerim. ya da
0 505 598 39 13 arayabilirsin.

Slm Mersin MT. Ben geldim. Uzun zamandır yazmamamın sebini bileler biliyor. Kısaca acıklıycak olursak Sencer Abimizin gecmiste aldıgı bir karar ile yazmaz olmuştuk. Zaten biz yazmayı bırakınca topik bitti. Simdi Mersin MT hak ettigi yere gelecektir...
SENCER ABİ SONUNA KADAR YANINDAYIM..

Mersin İl Temsilcisi
Slm Mersin MT. Ben geldim. Uzun zamandır yazmamamın sebini bileler biliyor. Kısaca acıklıycak olursak Sencer Abimizin gecmiste aldıgı bir karar ile yazmaz olmuştuk. Zaten biz yazmayı bırakınca topik bitti. Simdi Mersin MT hak ettigi yere gelecektir...
SENCER ABİ SONUNA KADAR YANINDAYIM..

:cat: her zaman yanımda olduğunu biliyorum ibrahim. inşallah şu zor dönemleri birlikte aşacağız. bu pazar günü mer mok klübünün aylık gezisi var, hataydan sıtkı abi ( güven 61 ) geliyor, bu fırsatı değerlendirmek isteyen arkadaşlarla mermokun misafiri olabiliriz. sınta ıras a gidilecekmiş. olmazsa kendimizce bir gezi de düzenleyebiliriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------

hayırlı akşamlar mersin mt

sağol kardeşim, sana da hayırlı akşamlar :)

:cat: her zaman yanımda olduğunu biliyorum ibrahim. inşallah şu zor dönemleri birlikte aşacağız. bu pazar günü mer mok klübünün aylık gezisi var, hataydan sıtkı abi ( güven 61 ) geliyor, bu fırsatı değerlendirmek isteyen arkadaşlarla mermokun misafiri olabiliriz. sınta ıras a gidilecekmiş. olmazsa kendimizce bir gezi de düzenleyebiliriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------

sağol kardeşim, sana da hayırlı akşamlar :)

Mer- mok' un gezisinden dun aksam üzeri haberim oldu. Gelemem biraz zor. Hayırlısı olsun diyorum.

Bu arada Selamını aldım... Ve aleykum selam...

Son düzenleme:
öyle ama artık 2 hafta sonra fırsat bulacam. o zaman da ne çıkar belli değil...

Ne cıkacagını tahmin edeyim. Buyuk olasılıkla yagmur nedeni ile gezi iptal edilecek. Cogumuz tatlı su motorcusu olmadıgımızı soyluyoruz ama gezi gunu sabahdan başlayan orta siddeti bir yagmur geziyi iptal etmeye yetiyor.
Sencer abi ne oldu burada yine bi sen bi ben kaldık...

Mersin MT topigini yıllanmış sarap gibi tekrar piyasaya cıkarttık ama nedense pek ilgi cekmedi...

Mersin İl Temsilcisi
Ne cıkacagını tahmin edeyim. Buyuk olasılıkla yagmur nedeni ile gezi iptal edilecek. Cogumuz tatlı su motorcusu olmadıgımızı soyluyoruz ama gezi gunu sabahdan başlayan orta siddeti bir yagmur geziyi iptal etmeye yetiyor.
Sencer abi ne oldu burada yine bi sen bi ben kaldık...

baba ben fırtınada öğrendim motosiklet sürmeyi. o yzüden hep normal gelir nedense :)
isteyen istediği geziyi iptal etsin, benim ciddi grekçem olmasaydı çok ama çok istiyordum yaylalara çıkıp sucuk ekmek yapmayı....
kısmet sonraki haftayadır umarım.
bizden başkasının burada olmaması önemli değil, zaten artık davet de etmiyecem, gelmek, yazmak isteyen varsa buyursun...
hatır, gönüllle bu iş olmaz,
ya motosiklet sevdalısındır ya da hiiç beni yorma!!!
hep tek tam tek....

baba ben fırtınada öğrendim motosiklet sürmeyi. o yzüden hep normal gelir nedense :)
isteyen istediği geziyi iptal etsin, benim ciddi grekçem olmasaydı çok ama çok istiyordum yaylalara çıkıp sucuk ekmek yapmayı....
kısmet sonraki haftayadır umarım.
bizden başkasının burada olmaması önemli değil, zaten artık davet de etmiyecem, gelmek, yazmak isteyen varsa buyursun...
hatır, gönüllle bu iş olmaz,
ya motosiklet sevdalısındır ya da hiiç beni yorma!!!
hep tek tam tek....

Haklısın Sencer Abi. Gezinin iptal edilme sebebi sanırım hava sartlarından dolayı.
Abi ilk fırasatta gidip karda sucuk mangal yapalım... Yaylalara guzel kar yagdı..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar