Yakışıklı İsmail amcamızın yeni roketi...

Üsküdar'da Sinan Usta'mızın İsmail amcamıza yaptığı ve birazdan bineceği yeni motoruyla, bende motorcuğum diyerek, sizlere selam eder...
Hava karardığı için giderken çekemedim.
İsmail amca ellerinden hürmetle öperim...:rendeer:

çok güzel olmuş yapanların eline sağlık amcamızda kazasız belasız biner inşallah merak ettiğim bir husus var bunda geri vites varmı yoksa düz motormu var üstünde icabında manevra yapmak istese nasıl geri gelecek anladığım kadarıyla amcamız bacaklarından engelli...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,İsmail amcamıza bol bol selamlar :rendeer:

Çok hoş olmuş amcamıza, güle güle kullansın. Biraz daha titiz işçilik ile daha temiz bir görünüm verilebilirdi. Ama olsun, işe yaraması önemli :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş hayırlı olsun kazasız belasız kullansın geçmiş olsun

yapandan emeği geçenden Allah razı olsun...yolda kalırsa beni arasın sırtımda taşırım 7/24...537 335 22 33...atmaca ver numaramı dayıma...

Çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallah işte motorsiklet aşkı bu ne demişler aşk engel tanımaz helal olsun İsmail amcama

çok güzel olmuş yapanların eline sağlık amcamızda kazasız belasız biner inşallah merak ettiğim bir husus var bunda geri vites varmı yoksa düz motormu var üstünde icabında manevra yapmak istese nasıl geri gelecek anladığım kadarıyla amcamız bacaklarından engelli...

Geri vitesi maalesef yok amma,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

yapandan emeği geçenden Allah razı olsun...yolda kalırsa beni arasın sırtımda taşırım 7/24...537 335 22 33...atmaca ver numaramı dayıma...

İşte geri vitesin en güzeli, Mete_han gibi kıymetli kardeşlerimiz....:rendeer:

Allah Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsinde plaka ve plakalik icin yer goremedim:silent:

Sakat araci olarakmi geciyo?motosikletlerde varmi boyle bi uygulama bilginiz varsa onuda ogrensem cok memnun olurum...:rendeer:+ustu kapatilanbilirde yani branda ile amcama yagisda muthis yardimci olacak bisey olur...:wiinkk:

Yapanın elleri dert görmesin Allah İşlerinde kolaylık versin. Amcamızada güle güle kullanmak nasip etsin.
Ancak bu araca bir geri vites kesinlikle şart diye düşünüyorum Amcamıza çok sıkıntı olur geri vitesin olmaması. Sitemizde bu araca proje üretebilecek ve uygulayabilecek arakadaşlarımızın olduğunu sanıyorum. Umarım bir el atarlar. Ülke olarak motor üretemesekte en azından geri vitesini üretebiliriz diye düşünüyorum. Çok modern olması şart değil sistemin.

Sakat araci olarakmi geciyo?motosikletlerde varmi boyle bi uygulama bilginiz varsa onuda ogrensem cok memnun olurum...:rendeer:+ustu kapatilanbilirde yani branda ile amcama yagisda muthis yardimci olacak bisey olur...:wiinkk:

Olmaz mı mubarek bu tür motorlardan çok var? Yalnız ne olarak geçiyor bilmiyorum ama sorarım.Üstünün kapatılması iyi fikir, yarın söylerim Sinan ustaya..:cat: karar İsmail amcayla ustamıza ait...

Geri vites işi çok hoş olur tabii, ama ben bu teknik bilgiye sahip değilim.

İsmail amcamız evdeki bilgisayarından sitemize girecek.

Son düzenleme:
Sinan usta ellerine sağlık.. Amcamız kazsız, belasız sürer inşşş..

amcamıza slmlar...yapanın eline sağlık güzel olmuş.ankara sincanda da var böyle bir yer bildiğim.hatta hususi olarak sadece motoru çalışan çin malı scooterları alıp arka kısmı değiştirip bu hale getiriyor...

hemen patentini almanızı tavsiye ederim :) çalışmış bişey ortaya çıkarmış ustam çalınmasın projeniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar