Evet şimdi EFSANE önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar sizce EFSANE nin eksiği nelerdir daha başka neler yapabiliriz onu öğrenmek istiyorum

Bence hiçbir değişiklik yapma ki orjinalliğinden birşey kaybetmesin ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Var ama söylemem :D
Bir iki ay içinde yapmaya başlamazsam söz veriyorum söyleyeceğim :) Bu arada kornayı da mı değiştirdin? Beyaz renkli değil miydi?

Birşey soracağım.Seninkinde yok gerçi ama neden bu motorların kornanın üstüne bez sarılıdır genelde?

sinyal evet renksiz seffaf sinyaller takilirsa hos bile durur bence...:cat:
Bravo iyi tesbit...

Süper Moderatör (BBRR)
sade ve orjinal .. bence böler bırak .. bazıları motorlarını panayır eşşeğine çeviriyolar .. bu motor nadide bir parça .. eğer yok illa bişi yapacam diyosan buna bir yan sepet ayarla.. onla uğraş birazda

Forumdan Uzaklaştırıldı
sade ve orjinal .. bence böler bırak .. bazıları motorlarını panayır eşşeğine çeviriyolar .. bu motor nadide bir parça .. eğer yok illa bişi yapacam diyosan buna bir yan sepet ayarla.. onla uğraş birazda

Ohoooo olmaz ki ama... Neyse fikirlerden biri çıktı ortaya :) Ne da olsa daha çok var :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allamayı,pullamayı boşver artık o motorun asıl istediği yol.
Yollar motor görsün artık,
Güzel bir gezi yazısına konu olmak ister o motor.

Bu modelde yok sanırım ama ön çamurluk üzerine paralel bir plaka üzerine 1965 yazabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanırım bir tanede siz toplayacaksınız...fikirleri kendinize sakladığınıza göre:....

Düşünüyorum Jawa mı yoksa BMW mi diye :) Netleşince görürsünüz :)
Sepet olayı gerçekten çok güzel olur. Ancak ruhsatla sorun olacaktır. Yozgartta sorun olmayabilir ancak İstanbulda Polis ile başım kesin derde girecektir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------

Bu modelde yok sanırım ama ön çamurluk üzerine paralel bir plaka üzerine 1965 yazabilirsin.

40'lı yıllardaki modellerde varmış plaka. Daha sonra tüm dünyada bu uygulamadan vazgeçilmiş.

Sadece düz mü gidiyorlarmış.... :cyclopsan

Şaka bir yana diğer topiklerden de takip ettim . Elinize emeğinize sağlık.

Dipnot: Trafiğe çıkarsa sinyaller sıkıntı olmasın :wiinkk:

Çok tşk ederim . Sıkıntı trafik polislerince olmaz çünki bunun 20011 yılına kadar muayenesi yapıldı. Amaa olsa iyi olurdu bende dönüşlerde kafamı çevirip bakmazdım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

Allamayı,pullamayı boşver artık o motorun asıl istediği yol.
Yollar motor görsün artık,
Güzel bir gezi yazısına konu olmak ister o motor.

Savaş kardeşim inan benimde içim içimi yiyor ama artık hava soğudu yağmuş yaş başladı Bahar geldiği zaman size söz çok güzel bir gezinin anılarını aktarcam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar