13.000 km'yi geçmiş bir hd200'üm var. Ne kadar geçtiğimi bilmiyorum çünkü en son 9000'lerde klometre teli çalışmaz hale geldi ve 5 ay kadardır da temin edilemedi bir türlü. Ya gümrükte oluyor, ya sesi çıkmıyor. Ayrıca son 3 ay kadardır 10 saat civarı beklediğinde, tamire gidip de karbüratörü temizlenip, samandıra ayarları sıkılıp bu sefer 1 hafta düzgün çalışıp 15 saat çalışmadan beklediğinde hiç çalışamıyor. Servsin sonuç olarak gördüğü bujinin boğulmuş olması. Bu nedenle benzin falza gelmesin diye ayarları kısıp, şamandıra memesini değiştirdiklerini söylediler ama hiçbrşey değişmedi. Bir hafta boyunca nerdeyse her seferinde marşa basar basmaz çalışan motor, birgün 15 saat falan bekledi mi kesinlkle çalışmıyor. İster çalıştırırken haifiçe gaz verin, ister 10 saniye marşa basın hiç gaz vermeden. Defalarca bu durumla karşılaşıp her türlü denediğimden biliyorum. Başına bu tarz birşey gelmiş olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. İşim için kullandığımdan maddi kayba da uğruyorum ve tam bir işkence oldu bana bu motor.
Giderken kötü mü, hayır çok memnunum ama son zamanlarda çözülemez bir şekilde gidemiyoruz.