Hepimizin Kurban Bayramı Mubarek olsun......:rendeer:
Tüm Müslüman aleminin bayramını kutlarım .Tüm islam aleminin Kurban Bayram'ı Mübarek olsun.:rendeer:
Rabbim herkese ailesi ve sevdikleriyle mutlu huzurlu ve güzel bir bayram nasip etsin inşallah.
Bu arada cevap aradığım bir sorum var;
Bilen bilmeyen özellikle dinle kurbanla pek alakası olmayan insalar kurban kesmek yerine bağış yapmak hakkında bir sürü tartışma başlattı.
Siz ne dersiniz? Bu sene rahat rahat gezip dolaşmak için kurban kesmek yerine bağış yapmak istiyorum, kabul olur mu?
Kafam çok karıştı, düzgün plan yapamıyorum.:silent:
:rendeer: Bayramınız mubarek olsun Cemaat-i Muslimin...
Tüm Müslüman aleminin bayramını kutlarım .
Soruna gelincede Kızılay kurban organizasyonu konusunda çok titiz ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada da çok başarılıdır. Online bile kızılay sitesinden kurbanını kestirebilirsin adına kesildiği anda cebinede mesaj olarak haberini alırsın. Hatta kurbanından 1kg lık bölümüde tadasınız diye kavurma olarak konservelenmiş halde size ulaştırılacaktır.. Bu yılki bedel 275 tl dir
Başka sorun olursada yardımcı olurum.
Tüm islam aleminin Kurban Bayram'ı Mübarek olsun.:rendeer:
Rabbim herkese ailesi ve sevdikleriyle mutlu huzurlu ve güzel bir bayram nasip etsin inşallah.
Bu arada cevap aradığım bir sorum var;
Bilen bilmeyen özellikle dinle kurbanla pek alakası olmayan insalar kurban kesmek yerine bağış yapmak hakkında bir sürü tartışma başlattı.
Siz ne dersiniz? Bu sene rahat rahat gezip dolaşmak için kurban kesmek yerine bağış yapmak istiyorum, kabul olur mu?
Kafam çok karıştı, düzgün plan yapamıyorum.:silent:
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.Vekalet kurban bağışı-kurban kesimi dinen de vicdanende uygundur.Önemli olan burada piyasada var olan din sömürüsü yaparak elde ettiği kazançları kendi çıkarları için kullanan kurum ve kişilerden uzak durmaktır.Ben bu sene DARUSAFAKAYA bağışladım burada reklam olsun diye yazmıyorum ama gördüğüm uygulamaları cidden çok sağlam.Allaha emanet olun kardeşlerim.
[/COLOR]Bu arada benim çocukluğum levent serengetinin arka ormanları olan sanayi mahallesinde geçti Rahmetli babamın demir doğrama atölyesi vardı.Orda bile çalıştım kaynak ve demir doğrama işlerini öğrendim.