Cem ERBAŞI Nice Mutlu Senelere HELL im benim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
+18 yazma vakti gelmiş konu baslıgına:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gitme derim:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cem abi nice senelere abimmmm

Beni bu yaşımda çok şey ettiniz pardon yanlış anlamalar olabilir mutlu ettiniz olucaktı, anlayan anlasın zaten aramızda ayrı gayrı yok :mrgreen:

Hobaaaa ayıp ediosun :D perşembe alıom pirelli supercorsa pro Lastiğimi 330 a indirdim %100 kauçuk 0 yatabilicem :cherry:

sende ssci oldun ya başımıza...taş yağacak...:p

hemende pırellı buldun...yeminle arzularının bu kadar peşinde olan onlara ulaşma amacıyla yatıp kalkan odaklanan hedefe kilitlenen senin kadar azimli ve genc biri daha göremedim...kafaya taktınmı takıyon...uçan kaçan olmaz senden...inşallah bu yeteneklerini özel hayatındada gösterirsin...bir motor için tüm enerjini harcadın...bakalım yarın hatun için neler yaparsın Allah bilir...:queen: valla korkulur...:) sen yarın Kapalıçarşıda patronuda 10 yıl sonra kendine çırak yaparsın...başarı hikayelerinin altında hep bu azim vardır...:wiinkk:

Cemcigim,

Biraz once geldim eve gelemedim yanına bu guzel aksamda size eslik edemedim kusuruma bakma insallah telafi ederiz kardesim.

Opuyorum seni.

tamam şımartmayın abicim bu kadar...:cherry:
kıskandın mı lan forum pandası...
Nice senelere Yakışıklı abimmm :)
eyw. canım kardeşim...
Cemcigim,

Biraz once geldim eve gelemedim yanına bu guzel aksamda size eslik edemedim kusuruma bakma insallah telafi ederiz kardesim.

Opuyorum seni.

kanka çok daha güzel akşamlarda yanyana oluruz sen merak etme öp beni gıdımdan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar