sevmiyom seni artık mustiiiii
niye la.. :salut:
niye la.. :salut:
içimden geldi musti, bunlar katıksız ve saf duygularımdır :bounce:
puhahaha :mrgreen: musti alemsin yaa valla , bak kimsenin doğumgününü kendiminki de dahil kutlamam , çok da gıcık olurum ama içimden geldi doğum günün kutlu olsun![]()
hepi börtdey tuyu :mrgreen:
Eftelya ya önceki avatarın daha hoştu bunu beğenmedim![]()
Tribe bağlamış..:mrgreen: Senin avatarda abi bi cem uzan havası var..:mrgreen:
Eftelya ya önceki avatarın daha hoştu bunu beğenmedim![]()
yok yoook, bakışları kısarak mefta bakışıyla racon kesyo abimiz..." sankim bodrum sahillerinde güneşin batışını avuçlarına almış da yüreğinin sıcaklığıyla serin akşam yellerini ısıtıyor " gibi bir şey :bounce::cherry::cherry:
mustiii, gıcıklığımı mevduat yaptım, borsam yükselyo haberin olsun... her saniye seni ömrümden biraz daha eksiltitorum gülüm... :queen:
gün gelecek ben dünyada olmayacam , sen bende olmayacaksın. ama motosiklet. net ilelebet serverlarda yaşayacaktır :salut::cherry:
nice mutlu yıllar musti her şey gönlünce olsun
3 ihtimal var
1-mustinin şifresi biri(arkadaşı) tarafından ele geçirildi...
2-musti delirdi kendi kendine konuşuyo...
3-bu ihtimali unuttum hatırlıyınca yazarım
musticim dogum günün kutlu olsun Rabbim sana herşeyin en güzelini nasip etsin.
nice bengülü yaşlara inşallah :rendeer:
Tribe bağlamış..:mrgreen: Senin avatarda abi bi cem uzan havası var..:mrgreen:
yok yoook, bakışları kısarak mefta bakışıyla racon kesyo abimiz..." sankim bodrum sahillerinde güneşin batışını avuçlarına almış da yüreğinin sıcaklığıyla serin akşam yellerini ısıtıyor " gibi bir şey :bounce::cherry::cherry:
Nen sen cem uzanı hiç görmedin galiba :cherry: adam sarışın mavi gözlü ne alaka benle :mrgreen:
Bu lafları bir kıza etsen kesin tavlamıştın heee :queen:
Sağolun la.. :mrgreen: Aranızda ispanyolca bilen var mı birisi eklemiş spaceden .. :mrgreen:
sen kazınma hacu bırak o Türkçe konuşmaya çabalasın.:mrgreen:
dikkat et geçen ay kafaladığın elemanlar seni kafalamasın:cherry: