10 Kasım 2009

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 71. yıldönümünde sevgi, saygı, rahmet ve en derin hissettiğimiz özlem ile anarız.

"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım. "

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yüreğine sağlık...

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Motosiklet.net adminlerine teşekkürler ilk giriş sayfasını Ulu Önderimize ayırdığı için.Atam izindeyiz.

14537_163957588397_531778397_2629548_5615369_n.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Atam seni unutmadık,unutturmayacağız,ilkelerin ışığımızdır.

Atamızın önderliğinde,
Yüce milletimizin kanıyla, canıyla, inşa edilen,
Uğruna nice canlar verip, hala şehit kanlarıyla sulanan ve bize emanet edilen Büyük Türkiye Cumhuriyeti'ni,
İçerideki ve dışarıdaki tüm düşman ve hainlere karşı sonsuza kadar yaşatmak,
Bu vatana namus borcumuzdur.

Tüm benliğimizle, kanımızın son damlasına kadar bu amaç uğruna herşeyimizi feda edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Hala Atatürk'ün mucizesini ve bu ülkeye verdiklerini kavrayamayan, ona minnet duyması gerekirken eleştiren zavallı beyinlere sadece acıyorum.

Sen rahat uyu Atam, biz Cumhuriyetimize sahip çıkarız.

Seni çok özlüyoruz..

Giriş sayfasını hazırlayan arkadaşımı kutluyorum.

Atalarımıza yakışan şekilde vatanımızı korumalıyız. Ona İHANET etmemeliyiz. Daima Dik durmalıyız.

motosıklet net yönetıcılerını tebrık eder ve teşekkür ederım .ATAM sewnı unuturmuyuz diyeceğim ama :salut: ben cocuktum turk mılletının ATASINI kaybettıği bu gunu farklı daha anlamlı sırenlerın kornaların calındığı yolda yuruyen herkesın durduğuna şahıt olurdum .Daha bır kaç sene öncesı arabalarımızın içinde saate bakardık ve tam o canımızın yandığı bır kere daha yokluğunu acıyla hıssetığımızde yolda saygıyla durur sırenlerle saygımızı acımızı haykırışımızı ortaya cıkarırdık bu gun içim yandı ATAM içim yandı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Atamızın pek bilinmeyen bir kaç fotoğrafını paylaşmak istiyorum

site yöneticilerimizi kutluyorum müthiş bir giriş sayfası , içim kabardı bakarken... ATAM izindeyiz seni unutmadık ve aslada unutmucaz ,UNUTTURMUCAZ!!.....

yönetici abilerim giriş sayfası cok güzel olmus tebrik ederim ATAM seni unutmıyacagız unutturmayacagızz!! RAhat uyu..Gözün arkada kalmasın biz burdayızz...

Giriş sayfasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu anlamlı gün sebebiyle, Atatürk'ün gençliğe hitabesinden bir alıntı yapalım;

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Atamız, Türk milletini çok iyi tanıdığı için kendi kuşağından sonra, silah arkadaşları ile beraber kurdukları modern ve laik Türkiye Cumhuriyeti'ni kimlerin yöneteceğini tahmin etmiş ve çok açık bir biçimde bizleri uyarmış.

Sahip olduğu üstün "öngörü" yeteneği ile, "Küçük Amerika yaratacağız" diye iş başına gelip ülkeyi Amerika'nın kucağına oturtanları, Milyarlarca dolar dış borç altına sokanları, Emperyalist destekli darbecileri, din tacirlerini, "Gerekirse Çankaya'nın bahçesini Ford fabrikasına veririm" diyen kaşarlanmış politikacıları, yaptıkları anlaşmalarla dünyanın en pahalı doğalgazını, elektriğini, akaryakıtını, iletişim ücretini ödememizi sağlayan siyeset adamlarını, ülkenin gelir getiren bütün kamu kurumlarını yabancılara peşkeş çeken vatan hainlerini önceden farkedip bize seslenmiş;

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Belki başımızı izlemekte olduğumuz televizyondan kaldırabilirsek, saçma dizilerden, boktan insanların hayat tarzını bize durmadan pompalayan magazin programlarından, "kimin eli kimin cebinde" programlarından vazgeçip, biraz daha okumaya, araştırmaya, evimizden dışarı çıkıp "dışarıda neler oluyor" diye sorgulamaya başlarsak bu kudreti damarlarımızda hissedebiliriz.

Kim bilir?

Onunun fikirlerine ve goruslerine cok iyi sahip cikmamiz gerekiyor. Bugun bu ortamda ozgurce motosikletimize binip karis karis bu topraklarda yurdum diyerek gezmemizi saglayan tek insan o dur. Malesefki onun yolundan cikmamizi isteyenler ,hayli belirginlesti bu ulkede. Onlara bu zevki tattirmayacagiz.!!!

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah senden razi olsun.
Nur içinde yat.:rendeer:
Yolundayiz...
Dimdik ayaktayiz.....

c@n

Atatürk'ü ölümünün 71. yıldönümünde ATA'mı sonsuz sevgi ve saygı ile anıyorum

Mersin İl Temsilcisi
Atamızın önderliğinde,
Yüce milletimizin kanıyla, canıyla, inşa edilen,
Uğruna nice canlar verip, hala şehit kanlarıyla sulanan ve bize emanet edilen Büyük Türkiye Cumhuriyeti'ni,
İçerideki ve dışarıdaki tüm düşman ve hainlere karşı sonsuza kadar yaşatmak,
Bu vatana namus borcumuzdur.

Tüm benliğimizle, kanımızın son damlasına kadar bu amaç uğruna herşeyimizi feda edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Hala Atatürk'ün mucizesini ve bu ülkeye verdiklerini kavrayamayan, ona minnet duyması gerekirken eleştiren zavallı beyinlere sadece acıyorum.

Sen rahat uyu Atam, biz Cumhuriyetimize sahip çıkarız.

Seni çok özlüyoruz..

YÜREĞİME TERCÜMAN OLDUN...
:salut::cat::rendeer:

atamızı rahat uyuması için bu vatana sahip çıkalım arkadaşlar....

bu işler lafla olmaz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar