- Konu Yazar
S.A Arkadaşlar.Ben ortason öğrencisiyim. motorsikletim var yaz ayları kullanabiliyorum sadece ama peder okula gidip gelmek için vermiyor
çalınır falan diyor. Doğruda diyo aslında. Her neyse ben diyorumki kendime ait bir motorsikletim olsun her ne olursa benim üzerime olsun yani. Arkadaşla alacağız bitane maksimum 300 TL verebiliriz. Öğrenciyiz işte
Sizden isteğim bana böyle ucuz motosiklet markaları falan söylemeniz zaten motorsiklet okuldan eve evden okula kullanılacak çokda dayanıklı olmasına gerek yok. Eski model moped önermezseniz sevinirim. Saygılar... Şimdiden tşk ederim!
(Ayrıca istanbul-bahçelievlerdeyim önereceğiniz motorsikleti alacağım yer uzak mesafede olmazsa sevinirim)
[email protected]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------
buda benim canavarım ve ben
hyundai cityzen
Sizden isteğim bana böyle ucuz motosiklet markaları falan söylemeniz zaten motorsiklet okuldan eve evden okula kullanılacak çokda dayanıklı olmasına gerek yok. Eski model moped önermezseniz sevinirim. Saygılar... Şimdiden tşk ederim!
(Ayrıca istanbul-bahçelievlerdeyim önereceğiniz motorsikleti alacağım yer uzak mesafede olmazsa sevinirim)
[email protected]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------
buda benim canavarım ve ben