[MT İstanbul]Haydi kitap yardımına!!

Değerli dost biz de roman türü kitaplar istemekteyiz. Yani roman, hikaye, masal, sözlük, şiir...buna benzer 1. sınıf ile 8. sınıf arasındaki öğrencilerin yararlanabileceği eserler.DÜNYA EDEBİYATINDAN VE BİZİM EDEBİYATIMIZDAN kılasikler olabilir işte...

siz derken? bahsedilen okuldanmısınız? ihiyacı olan başka bir okuldanmısınız? kendinizi tanıtmanız mümkünmü?

nedense nüfusun, öğrencinin, kitabın bol oldugu yerlerde bu kadar çok ilgi gösterilmiyor öğrencilerimize bilgilerini genişletmeleri için...

maili atıp buradan da yazılarıyla destek olan öğretmenimizi tebrik ederim :rendeer:

bende pek roman hikaye tarzı kitaplar yok ama bakayım yine de etrafıma

nedense nüfusun, öğrencinin, kitabın bol oldugu yerlerde bu kadar çok ilgi gösterilmiyor öğrencilerimize bilgilerini genişletmeleri için...

maili atıp buradan da yazılarıyla destek olan öğretmenimizi tebrik ederim :rendeer:

bende pek roman hikaye tarzı kitaplar yok ama bakayım yine de etrafıma

Okumak isteyip de okuyacak bir şey bulamamak çok zormuş be. Buna bizzat şahitlik etmakteim. Mutluluk parçalardan oluşuyordu. Kıymetli arkadaşım oparçalardan biri bizde. O bizdeki parçasını almak isterseniz vermaya gönüllüyüz...

:rendeer:

valla bende kıtap okuma alıskanlıgı olmadıgı ıcın kıtap bulunmuyor ama bı gorev verılırse seve seve yaparız :cat::cat::cat:

Tamam ben hemen bir görev verebilirim..Araban varmıdır yada o gün için araba ayarlaman mümkünmüdür?
Kitapların benim okula nakliyesi konusunda ihtiyaç var..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende kıtap okuma alıskanlıgı olmadıgı ıcın kıtap bulunmuyor ama bı gorev verılırse seve seve yaparız :cat::cat::cat:

nakliye işleri sana ait patron yarın napıyoozz:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------

Tamam ben hemen bir görev verebilirim..Araban varmıdır yada o gün için araba ayarlaman mümkünmüdür?
Kitapların benim okula nakliyesi konusunda ihtiyaç var..

ozi benim opel yeni astra hatcback var iş görürmü yarın napıyoozzzz:queen:

nakliye işleri sana ait patron yarın napıyoozz:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------

ozi benim opel yeni astra hatcback var iş görürmü yarın napıyoozzzz:queen:

İş görür abi görmez mi..Müsait olursan eğer arabayla katılmanı bekleriz..

Yarın bende turlayalım diye düşünüyordum ama servise uğramam gerekli..o ilk hareket dişlisi gelmiş onu halledeceğim..Birde sis farı ve korna almıştım..onların montajını yaptıracağım yarın..

Moderatör (forrap)
Hadi bakalım İstanbul .. :cat:

Bizde takriben 1 hafta ila 10 gün arasında kargolamış olacağız kitapları.Umarım kitaplar kardeşlerimizin işine yarar..

Bu durumdan bizi haberdar edip öğrencilerinin ihtiyaçlarını bu kadar canla başla gidermeye çalışan hocamıza da teşekkürler:rendeer:

İş görür abi görmez mi..Müsait olursan eğer arabayla katılmanı bekleriz..

Yarın bende turlayalım diye düşünüyordum ama servise uğramam gerekli..o ilk hareket dişlisi gelmiş onu halledeceğim..Birde sis farı ve korna almıştım..onların montajını yaptıracağım yarın..

benim gsm 0533 395 93 04 ara mutlaka -araba işinde beni yönlendirin kardeşim selamlar:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------

ozi havalı klakson koysana çok güzel olur valla

benim gsm 0533 395 93 04 ara mutlaka -araba işinde beni yönlendirin kardeşim selamlar:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------

nakliye ciddi bir sorun umarım çözeriz

Araba işi için seni arayacağım ozaman Tünal aga..Aklıma not ettim..

Bu arada korna havalı elbette..Cumhuriyet kortejinde görürsün yani daha doğrusu duyasın :)

İlgi ve duyarlılığınıza teşekür ediyoruz. Öğrencilerimizle beraber hayranlıkla sizleri takip ediyoruz. Okumaya ve okutmaya yeminliyiz biz...

hocam aynı duyarlılığı şahsen bende sizden bekliyorum. Atanmayan öğretmenler olarak dertliyiz, atandığınız için bizi unutmayın, destek olun.

Bu da sitemiz

www.ayop.biz

yüksekovada öğretmenlik yapan bir arkadaşım vardı. uzun zamandır görüşemiyoruz. acaba aynı okuldamıdır? aklıma takıldı gece gece :p

Değerli dost biz de roman türü kitaplar istemekteyiz. Yani roman, hikaye, masal, sözlük, şiir...buna benzer 1. sınıf ile 8. sınıf arasındaki öğrencilerin yararlanabileceği eserler.DÜNYA EDEBİYATINDAN VE BİZİM EDEBİYATIMIZDAN kılasikler olabilir işte...

iyi güzelde buradan kargo kitaplarinin degerinden cok cok fazla tutar sanirim.. Dedigim gibi ben maddi yardima hazirim..

yukarida kuyu cadisi yazmis nakliyat sorun diye.. Bu masraflari yurt disindan arkadaslar üstlenebilir mesela..

Ben bugün bir arkadasla konustum önce hayir dediysede durumu izah edince ok bende biraz birseyler veririm dedi..

Yurtdisindan arkadaslari buraya davet ediyorum..

coq zaten yardima hazir bunu yazmisti
Ben varim
Arkadasim Nuri

Ama birilerinin bizi aydinlatmasi gerek bu konuda.
Nekadar para lazim. Kime yollayacagiz..
Yönetimden yada bu islerle kim ilgilenecekse..

iyi güzelde buradan kargo kitaplarinin degerinden cok cok fazla tutar sanirim.. Dedigim gibi ben maddi yardima hazirim..

yukarida kuyu cadisi yazmis nakliyat sorun diye.. Bu masraflari yurt disindan arkadaslar üstlenebilir mesela..

Ben bugün bir arkadasla konustum önce hayir dediysede durumu izah edince ok bende biraz birseyler veririm dedi..

Yurtdisindan arkadaslari buraya davet ediyorum..

coq zaten yardima hazir bunu yazmisti
Ben varim
Arkadasim Nuri

Ama birilerinin bizi aydinlatmasi gerek bu konuda.
Nekadar para lazim. Kime yollayacagiz..
Yönetimden yada bu islerle kim ilgilenecekse..

Alakanıza teşekkürler..Arkadaşınıza da selam edin..
Şu aşamada bizim için gerekli olan şey kitap kitap kitap..!
İlerleyen dönemlerde farklı isteklerimize hazır olunuz lakin :mrgreen:

Haricinde, buluşma günü, nakliye için bir kaç araba..

Ama en önemlisini tekrarlamak istiyorum;
Kitap, kitap, kitap..!

Katılıma, kitaba ihtiyacımız var arkadaşlar...

Alakanıza teşekkürler..Arkadaşınıza da selam edin..
Şu aşamada bizim için gerekli olan şey kitap kitap kitap..!

Haricinde, buluşma günü, nakliye için bir kaç araba..

Ama en önemlisini tekrarlamak istiyorum;
Kitap, kitap, kitap..!

Katılıma, kitaba ihtiyacımız var arkadaşlar...

Seni anliyorum ama bu konuda yardim etmem cok zor..
Ozaman benim yapabilecegim Para gönderip o parayla 5-10 kitap satin alinabilmesi..

benden bayağı bayağı bir kitap gelicek arkadaşlar şmdiden bilginiz olsun :)
oha demeyin sakın :)
Doğudaki imkanları kısıtlı kardeşlerimize DÜNYAYI açıyoruz resmen.

Araba olayında bende yardımcı olabilirm dostlar bilginize.

aklıma gene bir fikir geldi para yardımı yapacak arkadaşlarımız gene yardımını yapsın bu paralar ile saaflardan gerekli kitapları biz alalım.
ve araç yardımına gerçekten ihtiyacımız var.imkanı olan buluşma günü araç ile gelirse süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar