motosiklet.net den örnek davranış

bende teşekkür ediyorum hepsine...klavyemin başından oh misler gibi teşekkürlerrrr...:p
korkutcum herkeze değil HERKESE...olacak...dikkat edelim bunlara...:)

Komşi Z harfi için mi bunca şeyler.:cyclopsan

Korkut kardeşimi gördükten sonra senin için şükrediyorum Allahıma başımızda varsın diye erkeğim...:p

topiğin anlam ve önemini niye bozuyon bu arada Akoş...:farao::cherry:
Ne varmış len benim halimde.:silent:
Kawa'damı kan verdi:)

Yok nerde kan verilmiş kawaya.:p:)

Mersin İl Temsilcisi
istanbuldan sabah 6 da ayrılmak zorundaydım, aksi halde daha geniş bir kitleyle tanışmak için orada olacaktım. henüz oradaki misafirperverlikle ilgili bir topic açamadım ( yüksek ateşim hala devam ediyor arkadaşlar ) ama hem motor hem de oradaki güzel zaman için hem de yüreğinizin güzelliği için çok teşekkür ederim...

istanbuldan sabah 6 da ayrılmak zorundaydım, aksi halde daha geniş bir kitleyle tanışmak için orada olacaktım. henüz oradaki misafirperverlikle ilgili bir topic açamadım ( yüksek ateşim hala devam ediyor arkadaşlar ) ama hem motor hem de oradaki güzel zaman için hem de yüreğinizin güzelliği için çok teşekkür ederim...

her zaman bekleriz kardeşim

seninle tanışmak güzeldi:rendeer:

Bende çok tanışmayı istedim ama olmadı ogün çalışıyordum inşallah kısa zamanda tanışmak ümidiyle.:rendeer:

adam kan verirken bile full koruma helal sana yürü beee...:queen::queen:

Mersin İl Temsilcisi
SİZİNLEDE TANIŞMAK GZÜELDİ, TANIŞAMADIKLARIMLA İNŞALLAH TANIŞIRIZ AMA O NE LAN, MİLLET DİLAVERLERDE TOPLAŞMIŞ VE BENİM UYUDUĞUM YERDE OTURUP BEKLEŞİYORLAR. VERMEZLER SİZE OLUM ORAYI. MİMKİNSE SAHİPLENDİM BEN.

çağlaaaaaaa, yerime sahip çık anne yüreklim benim ;)

adam kan verirken bile full koruma helal sana yürü beee...:queen::queen:

Hemşirelerden korktu o akası :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------

SİZİNLEDE TANIŞMAK GZÜELDİ, TANIŞAMADIKLARIMLA İNŞALLAH TANIŞIRIZ AMA O NE LAN, MİLLET DİLAVERLERDE TOPLAŞMIŞ VE BENİM UYUDUĞUM YERDE OTURUP BEKLEŞİYORLAR. VERMEZLER SİZE OLUM ORAYI. MİMKİNSE SAHİPLENDİM BEN.

çağlaaaaaaa, yerime sahip çık anne yüreklim benim ;)

Üstad sizinle tanışmakda çok güzeldi ... keyifli sohbette ...
kısa zamnada görüşmek dileğiyle ... tekrar geçmiş olsun .. aman dikkat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar