bu da benim ybr...

onu yaptım zaten dostum ama muayene ve ruhsat kaldı..kaça patlar acaba ve ne yapmam gerekli..biraz bilgi lazım...

motorsiklet muayene 60tl,trafik sigortası 25tl,devir parası 30tl trafik şubesine...devir işlemiiçin form doldurman gerekiyor,bu form satılıyor müşavvirliklerde yada 10 tl ye onlar hazırlıyor.bide muayene için gittiğinde bir form var,oda 10 tl sanırım.onuda onlar dolduruyor.

motorsiklet muayene 60tl,trafik sigortası 25tl,devir parası 30tl trafik şubesine...devir işlemiiçin form doldurman gerekiyor,bu form satılıyor müşavvirliklerde yada 10 tl ye onlar hazırlıyor.bide muayene için gittiğinde bir form var,oda 10 tl sanırım.onuda onlar dolduruyor.

dostum 2006-11.ay dan beri yok cezası nekadar bunun bi fikrin var mı:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

arkadaslar benimde motorum ilk sahibinin üzerine benim 2010 25 haziranda muayneye gitmem lazi ben muayne ettiremezmiyim...İlla vekaletmi almam gerekicek...

walla muayene ettirebilir misin bilemem ama ruhsat deiştiremessin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

2vjzyoi.jpg

buda benim yebere:p:p

abi helal olsun güvenli bi yolculuk yapıyorsun..dizlik bile var...:cat::rendeer:
herkese mükemmel bi örnek olur inşallah bu foto..:bounce:

dostum 2006-11.ay dan beri yok cezası nekadar bunun bi fikrin var mı:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

walla muayene ettirebilir misin bilemem ama ruhsat deiştiremessin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

abi helal olsun güvenli bi yolculuk yapıyorsun..dizlik bile var...:cat::rendeer:
herkese mükemmel bi örnek olur inşallah bu foto..:bounce:

çaktirma pantolonum yok daha en kısa zamanda onlarıda alıcam inş...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız belasız kullanman dileğimle,güzel makine güzel :) :rendeer:

yanlışım varsa düzeltin ama ybr ler iki kişilik üretilmiyormuydu ya.bu tek kişilik model ne zaman üretildi :cherry::cherry::cherry:

yok abi doğru biliyorsun çift kişilik ybr ler...ama bu abi de çift kişi kadar cüsseli maşallah.:queen:

c@n

68 tl olan muayene bedeli cezası ile 189 tl civarı bir bedel tutar eğer muayene yaprağıda değişecek ise 105 tl eğer sadece isim yaprağı değişicek ise 45 tl fiatı var motor 34 plaka ise trafik sigortası 65 tl tutar trafik sigortası senin adına değilse ruhsat çıkaramazsın eğer motor 34 harici plakalı ise trafik sigortası 42 tl tutar trafik yoğunluğu indirimi alır ve bunların hepsini yapabilmen için şöförler odasından alınmış ve doldurulmuş matbu bir kağıda ihtiyacın var oda 10 tl eğer ben bunları yaptıramam diyorsan müşavirlik firmasına vericeksin senin adına yaparlar bu konuda bende yardımcı olabilirim

68 tl olan muayene bedeli cezası ile 189 tl civarı bir bedel tutar eğer muayene yaprağıda değişecek ise 105 tl eğer sadece isim yaprağı değişicek ise 45 tl fiatı var motor 34 plaka ise trafik sigortası 65 tl tutar trafik sigortası senin adına değilse ruhsat çıkaramazsın eğer motor 34 harici plakalı ise trafik sigortası 42 tl tutar trafik yoğunluğu indirimi alır ve bunların hepsini yapabilmen için şöförler odasından alınmış ve doldurulmuş matbu bir kağıda ihtiyacın var oda 10 tl eğer ben bunları yaptıramam diyorsan müşavirlik firmasına vericeksin senin adına yaparlar bu konuda bende yardımcı olabilirim

ben hataydayım..bi takipçiye sordum hepsini 310 tl ye bitiriyormuş versemmi acaba..:silent::silent:

imkanın var zorlamicaksa ver kafan rahat eder..motorun senin,herşeyine sahip çık bence...hayırlı uğurlu olsun...iyi sürüşler..

saol..düşüncem artık belki bi akrabam da halleder anlayan vardır belki..off türkiyede neden bukadar pahalı 177 ytl sadece notere verdim zoruma gidiyor..bi de makbuza yazıyolar ya değerli kağıt parası 32 tl bilmem ne zırt pırt parası..sanki yoldan topluyoz parayı..::ranntign::angry2::::eviiil:::pr:

saol..düşüncem artık belki bi akrabam da halleder anlayan vardır belki..off türkiyede neden bukadar pahalı 177 ytl sadece notere verdim zoruma gidiyor..bi de makbuza yazıyolar ya değerli kağıt parası 32 tl bilmem ne zırt pırt parası..sanki yoldan topluyoz parayı..::ranntign::angry2::::eviiil:::pr:

hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız sürüşler.arkadaş güzel anlatmış fiyat olaylarını.malesef burası türkiye devletin paraya ihityacı var.2 ay arayla motoru değiştirdim ve 183 tl noter.45 tl ruhsat,10 tl ek-1 formu,67 tl trafik sigortası.iki ayda 600 tl gitti malesef :pale: aldığım motor 2 aylık 300 ondan 300 benden iyi yöntem valla kim bu düzene soyguna son verirse çay ısmarlicam ona :p

bence ybr'ye öyle komik modifiyeler hiç yakışmıyor. 125 lik ince bir motosiklete öyle şeritler falan olmuyor yani. bazı arkadaşlar da çin malı scooter'lere ledler falan takıp pavyona benzetiyorlar çok komik oluyor.

hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız sürüşler.arkadaş güzel anlatmış fiyat olaylarını.malesef burası türkiye devletin paraya ihityacı var.2 ay arayla motoru değiştirdim ve 183 tl noter.45 tl ruhsat,10 tl ek-1 formu,67 tl trafik sigortası.iki ayda 600 tl gitti malesef :pale: aldığım motor 2 aylık 300 ondan 300 benden iyi yöntem valla kim bu düzene soyguna son verirse çay ısmarlicam ona :p

çok saol dostum aynı dilekler benden sana ve haklısın burası türkiye..:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 AM ----------

bence ybr'ye öyle komik modifiyeler hiç yakışmıyor. 125 lik ince bir motosiklete öyle şeritler falan olmuyor yani. bazı arkadaşlar da çin malı scooter'lere ledler falan takıp pavyona benzetiyorlar çok komik oluyor.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben bunu aldığımdan beri bu turuncu şeritler var ben takmadım yani...çıkarsam da yapıştırıcı gitmiyor izi kalıyor...neyapcam şaşırdım öyle bıraktım işte yoksa haklısın en iyisi orjinali...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

2djqs68.jpg

bunlarda pizimkiler :D kırmızı(yiit10) siyah (pen)

kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım hayırlı olsun..sence o jantlar mı güzel yoksa 2006 modeldeki jantlar mı daha güzel görünüyor:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar