Motoruma Kavuştum (Dükkan Sahibi Sen Bunu Okuma..)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6 aydır serviste olan motorumu bu ay dükkan sahibinin kirasını sallayarak yaptırdım..
s4.gif

Bu arada 6 ay içinde hurda egzozumu kaybetmişler yerine yenisini verdiler sinyalleride kaybetmişler yenisini verdiler yerine birde kask verdiler birde ayna verdiler hibaye baooo:queen::queen:

Kirayı dün verdim..
s4.gif

Hayırlı olsun kardeşim.:rendeer:
Artıkın düzgün kullanırsın.:cat:

Super Moderator
Oh be sonunda...:)
Benim bile içime bir su serpildi artık.:)

Güle güle kullan tekrar...:rendeer:

Hayırlı olsun şu küheylanın resimlerini atta altı ay sana ızdırap çektiren küheylanı bir görelim :p

musticim hayırlı olsun.. 6 aylık hasret sona erdi desene.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun artık rahat durursun bırsüre..:cherry:

Moderatör (forrap)
Hayırlı olsun :) Sevindim..
Yalnız,bu onu kaybetmişler bunu kaybetmişler olayı sağlammış baya :) Basbaya yedek parça hayratı şeklinde kullanmışlar işte,ne kaybedecekler :p Senden ümidi kesip sattılar mı artık parçalarını ne yaptılar bilmiyorum,parayla da gidince yenileriyle değiştirip verdiler demek ki.Senin işine gelmiş sonuçta,fena olmamış..:)
Dikkatli kullan..Kazasız belasız..

kazasız belasız gule gule kullan musti formul ıyı 6 ay uğrama kaybolan parcaları değiştırsınler valla kımsenın aklına gelmezdi mustiii bravo hanı ara ara uğrayıp parcaları sen mi kaybettın yoksa:mrgreen:

gözün aydın hayırlı olsun musti. kazasız belasız kullanırsın inşallah. artık bahanen almadıgına göre seni daha sık görürüz yanımızda dimi :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar