[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADAŞLAR BİR ARAYA GELELİM YAĞARSADA YAĞMAZSADA :pr:SONUÇ DEĞİŞMEZ.SABAH 08,00DE LEVENT BP DE AVRUPAYAKASI BULUŞUYORMUŞ BEN GELEMZSEM BİLE SİZİ BULURUM .LOOK AFTER YOUR SELF BROTHERS IN ARMS:pr:

Harbiden gaipten bir şeyler duymuşsun sen ben sana demiştim süpürgenle fazla yukarılara çıkma diye.:p

geçiyodum kulak misafiri oldum okadarcık :p

ARKADAŞLAR BİR ARAYA GELELİM YAĞARSADA YAĞMAZSADA :pr:SONUÇ DEĞİŞMEZ.SABAH 08,00DE LEVENT BP DE AVRUPAYAKASI BULUŞUYORMUŞ BEN GELEMZSEM BİLE SİZİ BULURUM .LOOK AFTER YOUR SELF BROTHERS IN ARMS:pr:

evet bencede yarın sabah 9 da ikea dayız. birilerinin telefonunu al iletişim kolay olsun :wiinkk:

tamam , içimden öyle demek geldi (=

ben kararsız kaldım sıpacığım gelmek istemio ikna etsem kesin gelcemde

ben bilmem yazdım adını listeye ikna etmek senin maharetine kalmış artık :p

şimdi avrupa yakası buluşma yeri tam olarak neresi ve saat kaçta:p

buluşma yeri: ikea
buluşma saati:09:00

Demişler Ama 21 yıldır istanbuldayım bu ikea neresi bilmiyorum duymadım allah aşkına ilkdefa duyuyorum böyle ismi Düzgün bilindik bi toplanma yeri söylesenize milletin kafasını karıştırıyorsunuz ya. :rendeer:

arkadaşlar bır arkadaşımdan takım yağmurluk aldım 25 tl yanıma 4 tane getırıyorum isteyen olursa alabılır ben kullanıyorum cok guzel ama zevkler tartışılmaz tabii

sinan abi arjantinli69 tamer abinin telefonunu bana pm atarmısın sana zahmet

yağmur yağıyorr...seller akıyorr...arapp motorcuuuu korkutt camdann bakıyorrr...:)

ss

çağla abla ya artçı alan yok benii?? kaldım evde evraklarım tmm hani ehliyet olan biri olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar