bu akşam için kısmet diyim.. pazar için ise hala belli değil diyorum.. bakıcaz..
Bu akşam gel, pazar günü içinde gitmeyeceğim demiştin ne oldu kararsız kasım... :farao:
bu akşam için kısmet diyim.. pazar için ise hala belli değil diyorum.. bakıcaz..
Aaaaaa Aygül' ü ben ikna ettim hiç benim adım geçmemiş çık çııkk çıııkkk kın kın kınıyorum sizi :queen:
Bu akşam gel, pazar günü içinde gitmeyeceğim demiştin ne oldu kararsız kasım... :farao:
resmini koyduk canım benim daga ne yapalım :mrgreen:
kasım dehil kız kadir olucak o :queen:
gidicem demedimki zaten belli değil dedim.. gitmeme ihtimalim yüksek zaten.. bu akşam içinde bilmiyorum.. bakalım daha akşama çok var.. zaten saat 19:00 da çıkıyorum..
Tamam işte 19:00 da çıkıyosan direk M.köy e gel Çağla Aygül Ben orada olacağız
sen Çağla yı alır direk mekana geçersin bizide beyler alıcak
dolayısıyla saat 20:00 gibi 1453 te oluruz hep beraber :mrgreen: :queen: :rendeer:
Son kararın mı? bak gelirim orda olmazsınız.. o zaman bi dahada gelirmiyim sen düşün.. işten çıkış 19:00 m.köye varış muhtemelen 19:40 ona göre ayarlayın kendinizi.. tamam mı?
kişiye özel topik açılmasına karşıyım ...
MT de bu güne kadar çok topik açıldı .Kişiye özel Büyük çoğunluğu kilitlendi...
Gözden kaçan istisnalar buna dahil değil elbette ...
Netice itibarı ile burası büyük bir forum.Düşünsenize her gelene özel topik açıldığını.
Kişisel düşüncem bireysel topiklerin açılmamasından yana... tıpkı bu ve bunun gibiler....
Netice itibarı ile burası büyük bir forum.Düşünsenize her gelene özel topik açıldığını.
Kişisel düşüncem bireysel topiklerin açılmamasından yana... tıpkı bu ve bunun gibiler....
Biz orada zaten 18:30 gibi buluşacağız biraz işimiz var sen 19:45 - 20:00 gibi orada ol,
yola çıkmadan beni ara tam olarak nerede olduğumuzu söylerim oraya gelirsin tamam mı.?
bu sözler gerginlik yaratır.. sonra şu cümle söylenir "HİÇ GEREĞİ YOKTU..."
Aygül e açılan topic i kıskanıp topic isteyenler olmuş gördüğüm kadarı ile...
kellere toppic var onlara onu tavsiye ediyorum :queen::queen:
bu hatun için binlerce km yol aşılırda gelinir beee :queen:
ama bişey merak ediyorum Aygül nasıl geri dönecek ?? dönmeyecekse nerde kalacak ?![]()
ama bişey merak ediyorum Aygül nasıl geri dönecek ?? dönmeyecekse nerde kalacak ?![]()
bu sözler gerginlik yaratır.. sonra şu cümle söylenir "HİÇ GEREĞİ YOKTU..."
tamam ßanucuk..
pendikten gelene hoş geldin buluşması yapıyorsanız benim her geldiğimde bana bando getirmeniz gerekir demekki.![]()
Sanane Erdem, belki erkek arkadaşı vardır ve o bırakacaktır eve olamaz mı...? :silent: