MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sıkça oluyor bu durum da, hazır yıllar yıllaaaaar sonra yıllar önce kaybettiğim:p aYe'yi görmüşüm, şu muhabbet de aradan çıksın deyiverdim:p

...ve olcan138'den dev hizmet; kopyala-yapıştır-kullan harfler serisi, hiç kupona, beklemeden, şansa güvenmeden...:p

ı ğ ü ş ö ç
İ Ğ Ü Ş Ö Ç

:)

Seni ultra super moderator yapmalari lazim.
BBrr engel oluyormus diye duydum.:p

Super Moderator
Seni ultra super moderator yapmalari lazim.
BBrr engel oluyormus diye duydum.:p
Yok tam tersi, en büyük destekçim, genelde en ortak fikirlerde buluştuğum kişidir BBRR:cat:, diğerleri kesiyorlar önümü...:p

Bu arada harf hizmetim, hakettiği değeri gördüğüne göre:mrgreen:, ben de klavyem için şöyle bir Fransız M'si isteyecektim...:)
32347460.png

Bu arada SS'le alakasız şeyler yazıyonuz, zılgıtı yiyceniz.:p
Olay yerini temizleriz...:wiinkk:

Super Moderator
Ben anlamam, o kadar harf verdim, bir tanesi mi esirgeniyor şimdi benden...:p Yalnız ilk defasında ve tırt bir mouse'la hiç fena yapmamışım, takdir ettim kendimi:p

O sabah gazı, her sabah gazı olan, çıkarıyor rahatlıyor, 3 vakte sakinleşir...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben anlamam, o kadar harf verdim, bir tanesi mi esirgeniyor şimdi benden...:p Yalnız ilk defasında ve tırt bir mouse'la hiç fena yapmamışım, takdir ettim kendimi:p

O sabah gazı, her sabah gazı olan, çıkarıyor rahatlıyor, 3 vakte sakinleşir...:p

birgün gazyerine kan çıkacak :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay çapkın vayy demek kenan kod adını kullanıyo.:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
S1000RR
"Welcome to planet power"
sloganiyla 5 Aralikta Fransa'da satisa çikiyor.
Bu bir tarafi baska,bir tarafi daha baska acaip makinanin satis fiyati
15900€

Vatana millete hayirli olsun.....

s1000rr_x500_01.jpg

selamın aleyküm :) lem mert :D herkese slm:rendeer:

Yahu senin kawan ve gidon amortisörün vardı yanlış hatırlamıyorsam:mrgreen:
Sık sık kademesiiyle oynuyor musun gidon amortisörünün yoksa hep sabit ortalama bir değerde mi tutuyorsun?
Açım bilgiye tecrübeye aaçç :p

Yahu senin kawan ve gidon amortisörün vardı yanlış hatırlamıyorsam:mrgreen:
Sık sık kademesiiyle oynuyor musun gidon amortisörünün yoksa hep sabit ortalama bir değerde mi tutuyorsun?
Açım bilgiye tecrübeye aaçç :p

:) bendeki arrow marka 10 ayarlı damper.. şehir içi ve 90-120 hızlarda viraj yapıcaksam en yumuşaktan 4 kademe sertte sabit duruyor hep.zırt pırt oynama çabuk bozarsın. +200 hızlarda seyir etceksemde bir kademe daha arttırıyorum 5 te. risk alıp +200 lerde öndekini yetişcem geçcem derdindeysem 6 kademe sertte yeterli çünkü kontrayı yapıştırmaya mecalin kalmıyor gidon sert oluyor bana yeterli:rendeer: hiç 7 ye almadım ve üstüne almadım viraj işi sakata geliyor en fazla 6 derecede bile kontra yapmak zor belki 6 bile çok ama güvenemiyorsunki yola:cat:

636'nın denge topuzlarına da maşallah demek lazım: Maşallah. :)

mehmet sanal aleme el altından feyk üyelikler veriyor ki popüleritesi artsın; ah seniii :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
636'nın denge topuzlarına da maşallah demek lazım: Maşallah. :)

mehmet sanal aleme el altından feyk üyelikler veriyor ki popüleritesi artsın; ah seniii :p

he arkadaşa mesaj attım başkasının resmi diye sanane patetntlimi dedi hakketten mehmet acıyor galiba bu üyelikleri :queen::queen:

orjinal denge topuzları değiştirmedim bilerek :wiinkk: rizoma da almıştım duruyor öle çünkü bi işe yaramıyor titreşim önleyici içi lastikli değil. safi gösteriş bana icraat lazım:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben sezonu kaptmışken parca parca motoru modifiye etmek istiyorum sizce 600rr hangi eksoz daha iyi yakışır ben akrepi begendim ama diger fikirlerede acıgım ama resim olursa sevinirim cok şeymi istedim ne :mrgreen:

Bathucum makinan yakıyor evde lastik yakmıyon dimi gaza gelip...nette bi vido vardı herif evde lastik yakıyodu...tam serserilik yav...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar