kelaynak33 Kırmızıyı Ben Alıyorum Siyahı Recai Aliyo Sana Sarı KAldı![]()
Zaten sarı almaya niyetim var:queen:
kelaynak33 Kırmızıyı Ben Alıyorum Siyahı Recai Aliyo Sana Sarı KAldı![]()
Zaten sarı almaya niyetim var:queen:
Beyler ben siyah Skyjet aldım + ls2 kask aldım kaskın fiyatı 200 ytL ye lazer Hayırlı ugurlu olsun nebioğullarıyla anlaşamadımSiz ordan alın
Resimleri görmek isterizHayırlı olsun. Açıkçası bende siyahla sarı arasında kaldım. Bu pazar bi Bursa'da dolaşıcam bakalım belki burdada bulurum bu motordan, artık hangi rengi bulursam kısmetime onu alıcam sanırım
Tabi uygun fiyat vermezlerse Antalya'ya talibiz yine..
Resimleri görmek isterizHayırlı olsun. Açıkçası bende siyahla sarı arasında kaldım. Bu pazar bi Bursa'da dolaşıcam bakalım belki burdada bulurum bu motordan, artık hangi rengi bulursam kısmetime onu alıcam sanırım
Tabi uygun fiyat vermezlerse Antalya'ya talibiz yine..
Beyler ben siyah Skyjet aldım + ls2 kask aldım kaskın fiyatı 200 ytL ye lazer Hayırlı ugurlu olsun nebioğullarıyla anlaşamadım Siz ordan alın
Beyler F5'i satıyorum..
İlgilenen olursa irtibata gecsin
1.250tl istiyorum
İlan No=(#17138482)
neden Anlasamadın Dostum sorun Ne biliyosun bende nebioğlundan Alıcam sen motoru Kaça Aldım Bu arada
HAYIRLI UGURLU OLSUN YAKISIR DOSTUMA KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER:rendeer:
Eywallah ççok uygun fiyata aldım dıyebılırım soylersem Herkes bana yonelicek oyuzden boşver..Bi depo doldurdum 25 30 ytl civarı.. dün 2 3 saat surdum bugun 11 den beri sürüyorum F den 1 diş mi ne eksiLdi..Motor quzeL STİCKERLARI da cıkarıcaz birazdan hayırlı uqurlu olsun resimleri ekklerim yavaş yavaş
Eywallah ççok uygun fiyata aldım dıyebılırım soylersem Herkes bana yonelicek oyuzden boşver..Bi depo doldurdum 25 30 ytl civarı.. dün 2 3 saat surdum bugun 11 den beri sürüyorum F den 1 diş mi ne eksiLdi..Motor quzeL STİCKERLARI da cıkarıcaz birazdan hayırlı uqurlu olsun resimleri ekklerim yavaş yavaş
stickerların hepsini çıkartma istersen satarken zorlanırsın. depodakini çıkar bir de f5 yazanları çıkart yeter
bana sorma![]()
Söyle diyeyim o halde nasıl almıstır ucuza![]()
özelden mesaj at arkadaşa.
ek olarak yazayım nebioğulları bu motoru mayıs ayında 2000 lliaya satıyordu sonra 2150 yaptı sonrada 2350.
sen pazarlık yaparsan onlar indirim yapar.
taksit olayında da zaten taksit yaparlar. yapmasalar bile. hızlıal.comda gram altın var 50 gram al onu 12 taksitle kredi kartından. götür kuymcuda bozdur motor al. taksitli moto almış olursun:cat:
http://www.hizlial.com/altin-hediye/altin-taki/3-adet-ata-altin-kampanyali-urun_24.002.4086.0004.htm bunu alsam benim işimi görür bilgim kadarıyla 6 taksit secenekleri var ama nakit alınca daha indirim yaparlar die düşünüyorum
eğer 6 taksitli 2350 sayıyorlarsa nakite 2000 lira sayarlar diye düşünüyorum. zaten her moto bayii müşteri kaçmasın diye nakite yaklaşık yüzde 10 indirim yapıyor.
ben 4sene önce mondial alırken yüzde 10 yapmışlardı liste fiyatından.
ama eğer cbr 125 alacaksan 2.el böylelikle taksit yapabilirsin altın alarak
Yok Abi Cbr 125 Deme F5 Onun Adı
Ewet Böyle Nakitlerde Kesin İndirim Yaparlar Ama Bakalim Biraz Arastırmaya devam Edeyim Heee Bu Arada Ehliyete Yazıldım 6ekimde Kaydım Yapılckyasımın dolmasını bekliyo adam parayı verdik