yoo benim amacım hız yapmak deil köy içinde kullanacağım.yokuş yukarı falan çekişi nasıl? benzin tüketiminin az olduğunu duymuştum.
bu mototrlar zorlamaya gelmiyo arkadas 130 gördü motor civataları kırıldı![]()
benim önceki motorum kırmızı 100 kh tı lastik patlaması ve arka tekerlekteki plastik takozlar dışında hiç bir sorun çıkarmadı...
ön dişliyide değiştirim her vitestek hız 10 km arttı yani vitesler ve son sürat arttı....
evet ya bu motosikletlerde lastik çok patlıyo.arkadaşımın ramzey cupu var 2 haftada bi lastiği patlıyo.biraz da hor kullanıyo motosikleti
ben de motoran torro cub ile mondial 100ukh arasında gidip geliorum ikisinin de fiyatları aynı.kalite olarakta aynı olduğunu söylüyorlar.sizlerin yorumlarını bekliyorum
Motorumun lastigi patladı ilk kez patladı ve dublex denilen lastikden yaptırdım tavsiye ederim anladıgım kadarıyla patlasa bile motor durmadıgı sürece lastik inmiyormuş.Motorumun aküsünü kendi hatamdan dolayı değiştirdim sürekli 1.vitesde çalıştırıyordum ve ayrıca lambaları kesintisiz motor calsmadan 1 saate yakın süre acık bıraktımbu yüzden yeni akü aldım yuasaydı galiba markası herkese iyi aksamlar
xD o olayı bende anlamadım fazlamı zorlanıyormuş bilmiyorum fazla araştırmadımda zaten üzerindeki akü fazla gitmezdi.Celil arkadaşım büyük ihtimal aynı yaştayız özelden msn i atarmısn ?