yaz bitmeden bir tanısıp cay içemedik sizlerle kısın umarım org. olursa tanısırız.
ramazan ayından sonra içeriz.![]()
siz kaza yaptığınızı yazmıştınız daha önce.
son durum nedir, toparladınızmı.?
kaldera merhaba,
Daha once telefonla gorusmustuk... Egzozlarin uclarindaki parcalara hala talibim :wiinkk: biliyorum parcalari ayrica satmayi dusunmuyorsunuz ama hatirlatiyim dedim :rendeer:
hasarsız atlatmanıza bizlerde memnunuz.:mrgreen:
son durum gayet iyi ayagımda kırık catlak cıkmadı su an eskisi gibi yim motordada az bi masrafım cıktı onuda telafi ettim .
Değerli arkadaşlar; 2500 km. de çok çok temiz Honda şhadow VT 750 c satın aldım. Satan arkadaş motosiklet kullanım el kitabını kaybettiği için bana veremedi. Bu motosiklet konusunda bilgilenmem için kitaba kesinlikle ihtiyacım var.
hayırlı olsun..bu motorla ilgili aradığınız kullanım kitapçığındanda fazlasını içeren tüm bilgiler PDF olarak BURADAN alabilirsiniz.183 mb boyutunda bir dosya... işinize yarayacağını umarım..
selamlar.
Arkadaşlar, 2007 shadow da biz aldık, genel görüntü güzel, ama 45 beygirden pek memnun değiliz. Subscrotal bazı motorların ve kuş serilerinin yolda dalga geçmeleri Türk şartlarına uygun değil. Gücü en azından 60-70 yapmanın yolları varsa nedir, bilen var mı? Teşekkürler...
özelden mesaj atmışsınız yanıtladım.Honda bu boyuttaki çantayı nasıl monte edebilmiş bi türlü çözemedim... orjinal askı demirlerinin benzeri veya yan sanayisi varmı?? bilen varsa lütfen yazsın.. şimdiden teşekkürler..
yolunuz açık olsun..
bana bu sorun hakkında lütfen yardım..benim 2006 model 6 bin km de shadowumda vites geçişlerinde sorun var yada bana öyle geliyo..sorun şudur ki sürüş esnasında hiçbi sorun yok sorunsuz geçiş var ama durdugum zaman boş vitesi bulmak sorun yaratıyo bunun hafif debriyajı bırakıp gaz verince boşu buluyo.motor çalışmazgen mükemmel ee giderkende sorun yok ama durdugumda 1 den direk 2 ye geçiyo servise sordum balata degişecek dediler yaw motor 6 binde daha.. ha diceksinizki 6 bin olmaısı debriyajın bitmicegi anlamına gelmez e bende 14 senelik kullanıcıyım anlamadım. daha sonra ise bir motor ustası arkadaşım shadowlara en uygun yag shell 10 40 yagdır sonra onuda aldım dün yeni degiştirdigim yagı boşaltıp tekrar shell koydum sonra bi test ediyim dedim 40 50 km yol yaptım şehir içi ve dışı walla yine aynı..kafayı yedim anlıcanız ..debriyajı test ediyorum ön fireni sıkıp kalkış yapıyorum ee kaçırma
yok motor yükleniyo yükleniyo stop ediyo ee normal..kısacası bu sorunu bana
anlatabilcek arkadaş yada usta varsa sevinirim servise gidiyorum direk balata degiştir diyo kimi sorun yok diyo...sonumuzu allah hayır getire
Değerli kaldera abimizden seçim konusunda yorum bekliyorum,acaba başlığımı görmedi :silent:
dostum yağ konusunda daha öncede yazmış olduğum gibi ;
günümüzde hızla ilerleyen teknolojiden yağ sektörüde nasibini almış markaların önemi kalmamıştır..
zaten sizlerde artık yağların etiketlerini okumayı,
yada okuduğunuzu anlamayı biliyorsunuz.
APİ -JASO-MA kısaltmalarının ne ifade ettiğini ve motorunuz için önemini biliyorsunuz.
bundan aylar önce ürün etiketlerine APİ-SJ değerlerini yazan firmalar gelinen son durum olarak APİ-SL üst performans seviyesine gelmişlerdir..
ileriye doğruda devam edecektir..
Sevgili kaldera.. sorumu dikkate alıp yanıtladığın için teşekkür ederim..
almış olduğum çantalar heybe tipi olmamakla birlikte orjinali ile bire bir boyutlardadır..
23-04-2008, tarihinde foruma eklediğin fotoğraflarda arka sinyal lambaları ekstra bir parça ile geriye alınmış gibi duruyor.. yoksa ben mi yanlış görüyorum? bu nedenle uydurma olabileceğini yazmıştım.. cevabın için tekrar teşekkür ederim.. saygılar..