Sabahları uyanamıyorum neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar motosiklet kullanmaya başladığımdan beri( 2 hafta:) ) sabahları uyanamaz oldum halbuki önceleri robot gibi kalkardım bi sorun olmazdı benim yaşadıklarımı yaşayan oldumu neler yaptınız olay nedir yani :silent:

KUllandığın kask kalitesiz bişey mi;
eğer kalitesizse uğultudan yorgun düşebilirsin

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
cbrhalil' Alıntı:
Arkadaşlar motosiklet kullanmaya başladığımdan beri( 2 hafta:) ) sabahları uyanamaz oldum halbuki önceleri robot gibi kalkardım bi sorun olmazdı benim yaşadıklarımı yaşayan oldumu neler yaptınız olay nedir yani :silent:

aslında konu biraz şeker stoğunun bitmesi ile ilgili, ayrıca kaskının vizörünü kapalı kullan gözlerin sana uyku yapar çok rüzgar alırsan, birde vitamin kullan benim kullandığım var istersen söylerim sana balık yağı filan, bana bunları zamanında alman bir motor yarışçısı anlatmıştı da:rendeer:

ArkadaŞim Motor Kulanirken İster Istemez RÜzgar Carpiyor Oda Senİ Yorgun DÜŞÜrÜyordur Bu Normal Bence:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok kasıyorsundur kendini motor kullanırken ondan yoruluyorsundur, ustalaştıkça alışırsın sanırım. Birde dikkatsizlik kadar aşırı paranoyak dikkatli olmakta kaza yaptırır motorda, orta ayar devam et yani, ne gelirse Allah'tan. Kazalardan ırak..

canınız istemese bile bol bol su için asitsiz sıvılar alın motor üzerindeki dikkatinizi hep üst düzeylerde tutar ve dinç kalmanızı sağlar.uyku düzenimede çok faydası oldu suyun bizzat denedim:)
ha birde ilk zamanlarda gidonu çok sıkardım çok yorgunluk olurdu,sonra bir motorcu büyüğümüz şöyle dedi ;/gidonu sevgilinin ellerini okşar gibi tutacaksın):) faydası oldu tavsiye ederim..

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
feragold' Alıntı:
canınız istemese bile bol bol su için asitsiz sıvılar alın motor üzerindeki dikkatinizi hep üst düzeylerde tutar ve dinç kalmanızı sağlar.uyku düzenimede çok faydası oldu suyun bizzat denedim:)
ha birde ilk zamanlarda gidonu çok sıkardım çok yorgunluk olurdu,sonra bir motorcu büyüğümüz şöyle dedi ;/gidonu sevgilinin ellerini okşar gibi tutacaksın):) faydası oldu tavsiye ederim..

yuh geceleri de yanına alsın aganigi naganigi :queen:

Bahar yorgunluğu diye tabir edilen yorgunlukta olabilir.malüm havalar yaz desen yaz değil sanki nisan sonu mayıs başı gibi mevsimsel dengeler alt üst olmuş durumda metabolizmada buna ayak uydurmada zorlanıyor.

bende de tam tersi etkisi oluyor nedense, bütün akşam motora bindiysem ertesi gün daha rahat uyanıyorum:)

crato' Alıntı:
bende de tam tersi etkisi oluyor nedense, bütün akşam motora bindiysem ertesi gün daha rahat uyanıyorum:)
Baba sende bi gariplik olduğunu sezmiştim zaten geçen cumartesi gördüğümden beri:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bahar yorgunluğu bu aralar sanırım bende de var.

Eczanelerde satılan kulak tıkaçlarından kullanırsan (bu tıkaçlar sesi tamamen kesmez sadece uğultuyu engeller) Baş ağrısından kaynaklı yorgunluğunu azaltabilirsin.

Kardeş Ben Motor'da Kullanmıyorum Ama Sabahları Uyanamıyorum Bu Ne Olacak Peki ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
tohuma can veren guzel Allah'im.......

Moderatör (forrap)
Uyku problemlerini araştırırken buldu heralde arkadaş siteyi,3 senelik başlık..
Tek probleminin uyku sorunu olmadığını çözer umarım en yakın zamanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar