cbrhalil' Alıntı:Arkadaşlar motosiklet kullanmaya başladığımdan beri( 2 hafta) sabahları uyanamaz oldum halbuki önceleri robot gibi kalkardım bi sorun olmazdı benim yaşadıklarımı yaşayan oldumu neler yaptınız olay nedir yani :silent:
feragold' Alıntı:canınız istemese bile bol bol su için asitsiz sıvılar alın motor üzerindeki dikkatinizi hep üst düzeylerde tutar ve dinç kalmanızı sağlar.uyku düzenimede çok faydası oldu suyun bizzat denedim
ha birde ilk zamanlarda gidonu çok sıkardım çok yorgunluk olurdu,sonra bir motorcu büyüğümüz şöyle dedi ;/gidonu sevgilinin ellerini okşar gibi tutacaksın)faydası oldu tavsiye ederim..
Baba sende bi gariplik olduğunu sezmiştim zaten geçen cumartesi gördüğümden beri:queen:crato' Alıntı:bende de tam tersi etkisi oluyor nedense, bütün akşam motora bindiysem ertesi gün daha rahat uyanıyorum![]()
cbrhalil' Alıntı:Baba sende bi gariplik olduğunu sezmiştim zaten geçen cumartesi gördüğümden beri:queen:
Kardeş Ben Motor'da Kullanmıyorum Ama Sabahları Uyanamıyorum Bu Ne Olacak Peki ?
tohuma can veren guzel Allah'im.......