Unutamadığınız filmler sahneleri paylaşalım...

Bu güne kadar izlediğim filmler içinde çok beğendiklerim listesinde YEŞİL YOL baş sıralara oynar sanırım.Bu filmde herşey var bence komedi,drama,aksiyon...

Gülmekten gözlerimden yaşların geldiği bir sahne...[YT]TulxjdKsROI&feature=related[/YT]

özellikle sonu:):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Klasik ama yeşilyol :)

Lord of the rings,yeşil yol,er rıan ı kurtarmak,hımmmmmssss bide şhrek çorum:mrgreen:

ooouu!
mevzuya bak, tam benim işim!

harley davidson satışlarını 4'e katlayan final sahnesi;

[YT]yuOpVU3-KS4&feature=related[/YT]

training day'den sarsıcı bir sahne;

[YT]InPoPRfqNWM[/YT]

bikaçta western duello sahnesi varda, ağır gelir şimdi gece gece :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Benim de unutamadigim film sahneleri var ama buraya koymaya korkuyorum.
Diyanet islerinden sorumlu moderatorle papaz olmayalim simdi gece gece.:p

Benim de unutamadigim film sahneleri var ama buraya koymaya korkuyorum.
Diyanet islerinden sorumlu moderatorle papaz olmayalim simdi gece gece.:p

valla basarım şikayet bütonuna hiç elim titremez, konumuz konulu filmler :p

bisiklet hırsızları diye eski bi italyan filmi vardı, çok beğenmiştim zamanında, sonra arkadaşlarla oturup izlediydik kimse beğenmediydi :salut: çok kötü bi çocukluk geçirdim ben çook :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
valla basarım şikayet bütonuna hiç elim titremez, konumuz konulu filmler :p

bisiklet hırsızları diye eski bi italyan filmi vardı, çok beğenmiştim zamanında, sonra arkadaşlarla oturup izlediydik kimse beğenmediydi :salut: çok kötü bi çocukluk geçirdim ben çook :)

Benim seyrettigim filmlerinde konusu var.
Ornegin son seyrettigim filmde basrolu oynayan kizimiz bir zoolog.
Zurafalarin sosyal yasamini incelerken, gri-siyah çizgili olanla aralarinda bir duygusal yakinlik olusuyor.

Kiz aslinda kotu niyetli degil ama mevsim zurafalarin ureme zamanina denk geldigi için problem çikiyor.
Gerisi Nasyonel ceografik tadinda oldugu için anlatmama gerek yok sanirim.:)

[YT]Yu4Hba9elxI[/YT]

geçen hafta cobra takibinde çok güzel bir moto sahnesi vardı onu bulamadım.

Son düzenleme:
yahu arkadaşlar..Bu videoların googlede olanı yokmu, izlesene.com da olanı yokmu ? Neden inatla youtube veriliyor ? Ben dns ayarları değiştirip Zimbabvede göstermiyorum ki kendimi.. Resimler küçük eklenince demediğimiz kalmıyor ama videoya gelince apayrı..Lütfen bizde izlemek istiyoruz :p

YT]

yahu arkadaşlar..Bu videoların googlede olanı yokmu, izlesene.com da olanı yokmu ? Neden inatla youtube veriliyor ? Ben dns ayarları değiştirip Zimbabvede göstermiyorum ki kendimi.. Resimler küçük eklenince demediğimiz kalmıyor ama videoya gelince apayrı..Lütfen bizde izlemek istiyoruz :p

youtube jacker ı kur . dns değiştirmek güzel olmuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 AM ----------

hemşerim sende mi ya :p

yasak ya youtube daha gizemli geliyor:cherry:

youtube jacker ı kur . dns değiştirmek güzel olmuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 AM ----------

yasak ya youtube daha gizemli geliyor:cherry:

youtubejacker da aynı mantıkla çalışıyor..Manuel değilde otomatik değiştiriyor dnsi.Şimdi birde şöyle bir olay var;
Son zamanlarda apaçilik yapılan videolar yasamıza aykırı olduğu için yasaklandı.Hatta 4.4.2.1 madde ihlali gibi birde şablonu var :p

E peki T.C. Mahkemelerince zararlı bulunup erişimi engellenmiş sitelerin alenen linkerini vermek illegal yollardan girmeyi teşvik etmek herhangi bir maddenin ihlali olmuyor mu ?
Yarın birgün devlet baba gelipte mt.net e napıyorsun sen arkadaşım diye sormaz mı ?
Vermeyin işte youtube linki üşeniyorum ya :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar