Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin bu topicten sonra efsane olacaga benziyor.:wiinkk:
Plakaligi yana alirsan daha hos olacak gibi bir his var içimde.
Gerçi bir okuzle ayni seviyede ince ruhlu bir adamim.
Bu nedenle benim verdigim akil ne ise yarar bilmem.
Ama yanda guzel olacagini tahmin ediyorum.
Fakat plakaligi soktugunde çamurlukta kalan delikler seni deli edecek tahminimce.
Yani sen bilirsin.:bounce:
Barış Keskin tabiki siz bunları düşünüp kafanızı yormayın diye onuda düşündü efendim,buyrun resimler...
(Yine yüksek kaliteli resimler, imageshack küçültmüyor benim resimlerimi,resimlerin sayfaya oturması için biraz bekleyin, idare edin...)
Bu plakasız terörist stili...

(Amcama şöyle tut böyle tut diye sinirlendirmeyeyim diye yamukta olsa çektim artık, bana yeterınce fikir veriyorlar ama resimler önemli olan da bu.)
Bu plakayı olduğu gibi alıp koyarsak oluşacak muhtemel görüntü...

Eğer yukardaki gibi koyarsak sorun yok, sağa sola yatırırsam polis amcalar kızarmış amcam ve babamın süper fikirleri...

ben plakayı söktükten sonra ortaya çıkan görüntü kirliliğini rötüş boyaları ve plakalık vidaları ile yok ederim önceki sayfada açıklamıştım bakarsan resimlerinide görürsün kullacanağım malzemenin...
Açıkcası ben yana almak istiyorum plakayı, böylece hayvani arka tekerimde iyice görünmeye başlayacak, babam ve amcamı ikna edersem... Daha geçenlerde 3 kardeşten biri plakası kalın baskı diye 61 lira ceza yedi o yüzden acıları taze konuşup duruyorlar bende pek üstelemiyorum bir gün gizlice söküp yana alıvereceğim plakayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------
Ön kaliperimde benden önceki sahibinden bir iz vardı (zaten her yerini bir yerlere sürtmüşler ya da gömmüşler ya adam gibi düşün yada gıcık gıcık ufak hasarlar açmayın), gömdün mü tam gömeceksin, havai fişek gibi açılırsın:cat:
Neyse bugunluk hayata dair konuşmam bu kadar, kimse kazaya belaya karışmasın inşallah diyerek bu konudan da kendimi sıyırıyorum.
Kaliperin benden önceki hali...

Kel değilim arkadaşlar,kask takınca saçlarım yapışmış, kelleşiyor muyum ki:salut:

Neyse kağıt bantımızla sarıyoruz, bu resimde gozukmuyor ama tüm ön tekerı gazete ile sardım boyamadan önce, bir tane boya pisliği göreyim çıldırırım çünkü... Bazen tiner diye bir şeyin varlığını unutuveriyorum.
İşte güzel, cici, akıllı, stil sahibi kaliper...

Ne stil sahibi, şaka yapıyorum bir yol olmaz bu kaliperden...
Onu bronz veya açık tonda altın sarısına boyamayı düşünüyorum ileride, üzerinede yazı veya logo yaparız belki sonra:cat:
Ve işte gün sonu arkadaşlar, kaskımın vizörünü söktüm görüldüğü üzere, gece sarı gunduzde kahverengi camlı bir çoğunuzun Easy Rider filminden bildiği amerikan ray ban'lerinden kullanıyorum bu kaskla güzel uyum sağlıyorlar...

Yakıt tankındaki göçükleri düzelttirmek çok zor orjinalliği büyük ölçüde zarar görecek motorun (bu son resimde de ufak ufak belli oluyor kişiliğim ve motoruma olan takmışlığım sebebiyle ben her şekilde görüyorum, herkesin dikkati ve ilgisinin olduğu şeyler var, sizde şirinleri görebilirsiniz), bu yuzden o göçükleri olduğu gibi bırakıyorum fakat tam o göçüklerin oldugu yerlere airbrush ile kurşun veya yırtılma izleri ile birlikte sızan benzin teması yaparsak ufak ufak, güzel görünebilir, hem böylece airbrush için yakıt tankını göçerttim gibi bir yalan söylediğimde siz hariç herkes bunu yer
Son düzenleme: