[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cagla basta olmak üzere emegı gecen arkadaslara tesekkur edıyorum.cok güzel bir geziydi ama dönüşümüz tam bır işkenceydı ya.4 te yola cıktık 8 olmus bız halen sıleden cıkamamıstık.korkutlar gelıp bızı gectı ve güldüler olamaz böyle bişey yaaaaaaaaaaa.....:pr::salut:.(11 cıvarıydı eve vardım.)

Şileye bir Girdik Pir Girdik :)

[YT]nO1XUNTm8GM[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 PM ----------

tamam hallediyorum:rendeer:

Neyi hallettinki :rendeer:

senin zaten becerdiğin birşeyide görmedim

Sana katılıyorum diloşum.:wiinkk:

sadece ben olmayı beceriyorum ya oda yeter :wiinkk:

Hani biz görmedik ama neyse Dolmalarla kurtardın :):wiinkk:

ertesi gün de olsa o dolmalardan 2-3 tane götürdüm..cidden başarılılardı :) kim yapmıştı onları? cadı?

YouTube ben seyredemiyorum sorun bendemi siteye giriyorum sorun yok video seyredemiyorum :pr:
Abiler ablalar bir yardım :salut:
Usta benide geziye götürsene yaşım tutarmı bilmem 65 doğumluyum :queen:

YouTube ben seyredemiyorum sorun bendemi siteye giriyorum sorun yok video seyredemiyorum :pr:
Abiler ablalar bir yardım :salut:
Usta benide geziye götürsene yaşım tutarmı bilmem 65 doğumluyum :queen:

yaşın kurtarıyorsa hem seyredersin hemde bizimle gelirsin sen göbekten kurtarıyorsun usta:queen:

ya iyi akşamlar ,brezilyalıda bir sürü foto çekmişti ama resimleri hayla yüklememiş.nerden geliyor bu ağırlık acaba,haftaya yüklermi ki :queen:

arkadaşlar bizim facebook'ta sayfamız var mı?
yani orada bir grup oluşturduk mu?

cagla basta olmak üzere emegı gecen arkadaslara tesekkur edıyorum.cok güzel bir geziydi ama dönüşümüz tam bır işkenceydı ya.4 te yola cıktık 8 olmus bız halen sıleden cıkamamıstık.korkutlar gelıp bızı gectı ve güldüler olamaz böyle bişey yaaaaaaaaaaa.....:pr::salut:.(11 cıvarıydı eve vardım.)

Aaaa Gülmedik Zeliş sadece tebessüm ettik.:p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar