Motosiklet Eğitmeni
Mustafa sansflood
Country tarzı bir isim oldu
Her türlüsünü denedim ben, artık konuyla ilgilenenler bir zahmet beklesin çok az bir süre elimden bir şey gelmiyor :rendeer: Birazdan yaz okuluna kayıt için okula gideceğim, oradaki işlerim bittikten sonra dükkana geçip motorun son durumuna bir bakayım, umarım 3 tornalık vida ve şu buji yağlama sorunları başıma 50-60 liradan fazla masraf açmaz ki zaten şu anda cebimde 450 bin var bozukluk olarak, otobüse bile binemem, bugunun faturasını nasıl odeyecegım hakkında her hangi bir fikrim yok, ah Pink Floyd sende olmasan tüm bunlar çekilecek çile değil de neyse tutturduk bir dışavurumculuk gidiyoruz
Dışavurumcu sanatın amacı, sanatçının duyguları ve iç dünyasını renk, çizgi, düzlem ve kütle aracılığıyla dışavurmasıdır. Bu duyguları daha iyi yansıtabilmek için sanatçı geleneksel kuralların dışına çıkarak biçim bozma yöntemini kullanır, umarım bende istediğim bu şeyi sanata dönüştürebilirim.
Sevgiler...
Odemeleri yapamadigin zaman, alacaklilar da genellikle disa vuruyorlar.
Demekki sanatsal bisey yapiyorlarmis,bilmezdim.
Bence odemelerini zamaninda yap.
Mafyanin disa vurmasi, renk, çizgi,duzlemle degil ama saglam bir kutleyle olabilir.
Ayni zamanda disa vurumcu mafya da aynen sanatçilar gibi biçim bozma yontemini kullaniyorlar.
Ellerine dusen adamin biçimi bir hayli bozuluyor.
Fakat onlarin sanatsal kaygilari olmadigi için, elemani sanatsal esere donusturmek derdinde olmuyorlar.
Gerçi, ayaklarini peynir tenekesine sokup, beton doktukten sonra denize indiren mafya turunun yaptigi eseri bir çesit heykel olarak tanimlamak mumkun tabii.
Ince ruhlu adamlar vesselam.
Ne demis unlu turk dusunuru Mahsun Kirmizigul?
Sanat sanat içindir.:bounce: