[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamp alanının işletmecisi kadir tahtacı:0537 880 35 00 tarif için araya bilirsiniz.
ayrıca bana da ulaşabilirsiniz.

saat 14:00 ekibine katılabilirim çadırımla.bi akşamda serin serin yatarız çadırda mis gibi.14:00 ekibine yetişemezsem pazar günü ekibine yetişirim.

gürkan abi bu korkutun motorun ön teker yalpalıyo sankim.. bi fren yaptım bi tuhafıma gitti ya rot balans yok yada başka bişi var..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saat 14:00 ekibine katılabilirim çadırımla.bi akşamda serin serin yatarız çadırda mis gibi.14:00 ekibine yetişemezsem pazar günü ekibine yetişirim.

en gec 2,30 da levent bp den hareket edecez.. 0535 814 37 86 benim tel..

en gec 2,30 da levent bp den hareket edecez.. 0535 814 37 86 benim tel..

numaranı verdiğin iyi oldu gece seni daha kolay bulurum.. bakıcam tel nerde çalıyo direk oraya gelcem.. :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

erdemcim çağrı atan bendim.. 0003 olan no..

gürkan abi bu korkutun motorun ön teker yalpalıyo sankim.. bi fren yaptım bi tuhafıma gitti ya rot balans yok yada başka bişi var..

sert biraz freni onun direk fren basma pompala :bounce::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------

gel sen gel baya oldu görüşmeyeli cengo:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
numaranı verdiğin iyi oldu gece seni daha kolay bulurum.. bakıcam tel nerde çalıyo direk oraya gelcem.. :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------

tamam dostum kaydettim...

BEN ÇIKIYORUM KÜÇÜK BİR TUR ATAR, LASTİKLERİ ISINDIRIRIM... BP DE GÖRÜŞÜRÜZ ÇANLAR,,,

sert biraz freni onun direk fren basma pompala :bounce::wiinkk:

pompalarım abicim merak etme.. isoyu organize edicem sonra seni beklerken bizde civarda toplu sürüş yaparız isoyla.. :mrgreen: sende erken kaçmaya bak çünkü bende uscuklar felan var fazla bekletmeyelim gerçi şuan marketin soğuk dolabında duruyolar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------

tamam dostum kaydettim...

BEN ÇIKIYORUM KÜÇÜK BİR TUR ATAR, LASTİKLERİ ISINDIRIRIM... BP DE GÖRÜŞÜRÜZ ÇANLAR,,,

dikkatli git len..

GKN

007 de benim, gkn .. tekerci gkn.. :p
james bond dan çalıntıdır:mrgreen:

gece saat 12 de çıkacak olanlar:)

buluşma yeri topkapı şellh:)
1.tekirdağ gurup
2.oglumve ben
3.hanedan 12
4.kycd
5.yavuz
6.belki masiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 PM ----------

benim grup tekerde gelir tüm yolu:cherry:

artçım var cicim, derya bile kendi motoruya gelicek, o kadar özel bi artçım var yani:p

bakıcaz bu özel artçı kim merak ettim he:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

pompalarım abicim merak etme.. isoyu organize edicem sonra seni beklerken bizde civarda toplu sürüş yaparız isoyla.. :mrgreen: sende erken kaçmaya bak çünkü bende uscuklar felan var fazla bekletmeyelim gerçi şuan marketin soğuk dolabında duruyolar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------

dikkatli git len..

tamam dır canım benim :rendeer:

GKN

1.tekirdağ gurup
2.oglumve ben
3.hanedan 12
4.kycd
5.yavuz
6.belki masiz

topkapı shell de gece 12 de buluşma olursa, dolapderede devam eder lalelide son bulur:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------

yüzüne bakmaya boyun yetmez :p

1.tekirdağ gurup
2.oglumve ben
3.hanedan 12
4.kycd
5.yavuz
6.belki masiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

tamam dır canım benim :rendeer:

yavuz yok be abi...afyona gitti dinlenmeye...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 PM ----------

yok bence hasekide devam eder dogru laleli olayina girilir:queen::queen:

günaydın dostlar
herkese güzel bir gün diliyorum....
bugün yola çıkıcak tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar hepinize.... dikkatli gidin ve gittiginizde ben orda olamazsam bana haber verin lütfen :rendeer:

yarın çıkıcak arkadaşlar.... bugün burda olamıycam görevli arkadaşlar yol boyunca size yardımcı olucaklar. lütfen sizde kurallara uyarak, yola çıkmadan motosikletinizin bakımlarını yaparak, benzininizi yola çıkmadan kontrel ederek onlara yardımcı olun... ikea dan kamp alanına kadar gkn (gökhan) size öncülük edicek... lütfen yolculuk öncesi uyarıları dikkate alın.... hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.... :rendeer:

not: arkadaşlar tavlası olan varmı? getirebilir mi?

GKN mı gözümle görsem inanmam,
önden sıkacak diyecektin galiba...

yavuz yok be abi...afyona gitti dinlenmeye...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 PM ----------

yok bence hasekide devam eder dogru laleli olayina girilir:queen::queen:

selam sanada o yavuz bi gelsin kesecem kulagını onun :wiinkk:

sen gelsene :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar