gel araya alalım senide.. madem bu kadar merak ettin
Senle kozlarımızı Şilede paylaşacağız.
gel araya alalım senide.. madem bu kadar merak ettin
Dün yaptırdım sigorta 57 tl Fazera :cat:
Gürkan abi sen gurubunda ne var herkez senle grup yapmak istiyor.:queen:
Eee o zaman bizemi üflediler bu herifler?? Ama aynı sigorta.%15 cezası ve %10 hasarsızlık indirimi toplam 115 tl.?? Pardon geçen sene 36 tl imiş
Senle kozlarımızı Şilede paylaşacağız.r:
Bilmem valla ben iki yere sordum biri 94 tl dedi biri 86 tl dedi bende Allianz Sigortaya yaptırdım 57 tl.:cat:
İyiymiş benimki güven diye bişey.İndirim alırım başka sigortaya geçmiim dedim aldım indirimi.Neyse bi soğuk su içiim bari.:queen:
Bu durumda bize iyi geçmiş![]()
geçen senede aynı 35 di
ben hiçkonuşmadım arkadaşla benimle gelicek ler belli kadir ismail yavuz ve tekirdağ grubu:rendeer:
Eee o zaman bizemi üflediler bu herifler?? Ama aynı sigorta.%15 cezası ve %10 hasarsızlık indirimi toplam 115 tl.?? Pardon geçen sene 36 tl imiş
nolurdu yarın iş olmasaydır:
r:
r:
Şile kaçar mı ayıp ettin cadı. Ama hanım yine tezle uğraşıyor gelemeyecek sanırım. Ben arkadaşlara soruyom bir artçı bulurum belki.bu seferde ekmek yok dimi masis :bounce:
nolurdu yarın iş olmasaydır:
r:
r:
gece yola cıkıcak arkadaşlar fosforlu yeleklerinizi almayı unutmayım
ben gelemicem abi.. bende fosforlu yelek yok ama annanemin ördüğü bi yelek var onu giysem uyar mı?
Şile kaçar mı ayıp ettin cadı. Ama hanım yine tezle uğraşıyor gelemeyecek sanırım. Ben arkadaşlara soruyom bir artçı bulurum belki.