ben zaten ağır abileri söyledim harley titan v.b gibi gv650 bu segmente giremez bile çıtır kaçar

egozda motora yönelik bir modifikasyon pek sayılmaz
ben anlamıyorum zaten gv 650 cilerin topiğinde amerikanın en çok satan cruiserı gv 650 oluyor

demin regalcilerin topiğindeydim amerikada deli gibi regal raptor satılıyormuş

bir ara dorado topiğinde doraları amerikan polis teşkilatı kullanıyormuş

Yani her topikde var bu hikayeler.
ben amerikaya gittim gezdimde o kadar şu motorların birini görmedim

hani bir şey demiyorum doğrudur en çok satan motorudur falan bana denk gelmemişdir polemik yaratmak istemem

.
ama şunu diyim ben ordaki insanları yaşam tarzını tercihlerini gördüm onların dünyası çok farklı gidenler bana hak vericekdir
yani harley davidson,titan,indian motorcycle, orange country motors,Saxon Motorcycles falan gibi yüzlerce marka varken Buell Motorcycle gibi harley davidsondan ayrılan mühendis tarafından kurulan bir firma varki harika motorlar üretiyor racing konusunda ..
Yani bu kadar yerli üretimleri varken ve daha yabancı devleri katmadım bu listeye bmw ducati gibi v.b gibi japon ve avrupa devleri.. ben yüksek hacimde ikinci sınıf hysoung gibi markalara pek şans vermiyorum bu benim kişisel yorumum..
Amerikada şansı olucak tarzlar hacimler ya scooter olur ki newyorkda ben bolcana vespa gördüm ordada bir vespa kültürü var ve en önemlisi yerli üretim scooter olmadığı için ithalde onda şans var.. düşük hacimli motorlarda da 150-250 cc arasında şans olabilir çünkü o hacimlerdede yerli üretim yok oda genelde ithal ediliyor hatta o konuda çinlilerin bile şansı olabilir..