Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
Kral Bey arkadaşım öncelikle hoş geldin. bende yeni bir Rs kullanıcısıyım derbi 125r dan sonra inan bu motor limuzin gibi geldi :) çok rahat. Scoterin zevki bambaşka. Benim hesapladığıma göre 1 Km'de 110-120Tl arası yakıyo. Tabi uzun yolda 100Tl ye falan düşer bu. Ben sürekli 2 kişi kullanıyorum kız arkadaşımla rampa falan banamısın demiyo. şu anda gördüğüm hız 110 falan ama eminimki 120-130 a cok rahat cıkar.

storm150_mmk Arkadaşım benım motorda 2.500 km de falan benimde ön diskten ses gelmeye başladı frene basınca. Herhalde diskte bir sorun olmuş Baktırıcam müsait zamanda. Sende baktırırsan haber verirsin. Çünkü frene basınca rahatsız ediyo insanı.

Hoşbulduk.

Bende Ankaradayım.Acaba siz hangi bayiiden kaça aldınız motoru ? Bende perşembe gününe kadar alacağım şu sıra birkaç işim var.Sağlam bir ustaya benimde ihtiyacım olacak Ankara'da ikamet edenler hangi servis/usta öneriyorsunuz acaba ?

Ben ikinci el aldım 1.500 km deydi. Sıfırları 1.700-1.800 civarı. eminönünde falan 8 taksit yapıyolar hatat. Ben istanbuldayım fatihte.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rs lerin fiyatı mağazada 2047 tl ama sirkeci taraflarında taxit yapsalar dahi baya fark koyuyolar adamlar 2000tl lik motoru plaka falan hersey dahil 2500 tl ye cıkarıyor bnce anabayiden alın..

arkadaşlar arka lastiğim patladı çok taşlı yola girdim hızımda yüksekti fitil attırcam ama jantı nasıl sökebilirim arabanın bijon anahtarını denedim küçük geldi çok büyük üzerindeki somun tamirciye götürmek istemiyorum sökmeye 10 tl den aşşağı almaz fikriniz neler ?

herkese merhaba arkadaslar. sorunlarinizi okudumda benim yasadiklarima benzettim. oncelikle acemi85 kardesim, on diskteki rahatsiz edici sesten kastin eger tiz bir otme sesiyse-nadiren bazi rs ler yapiyor- ben zamaninda garantiden on diski degistirtmistim yamuk diye. fakat ses gecmedi. anladimki diskin janta temas ettigi noktada, belki boyadan kaynaklanan bir egim soz konusu. sanirim sorun bu. fazlada ustune gitmedim, alistim artik ayrica bu otme sesi ilginctir artik hosuma da gidiyor ayri bir hava verip dikkat cekiyor, bazen korna yerine geciyor. gursus kardesim benim servis sokme ve tamiri toplam 10 liraya yapmisti. ve sarfiyat, tabii ki cok hizli kullanip cok fren yapilirsa sarfiyat biraz daha artiyor. mesela 1lt ile 40 km yerine 30 km gibi. bu noktada kullanis tarzida onemli. neyse cok konustum, herkese sevgiler, saygilar.

Son düzenleme:
ACEMİ85

Ön diskden ses geliorsa disk belkı yamuk felandır yamuk deyilsede diskı ıslat sabun sür ben denemedım ama yapanları görmüştüm sesi kesiyormuş diskten vııkk vvııkk diye ses gelenler yapıordu saygılar...

Ben ikinci el aldım 1.500 km deydi. Sıfırları 1.700-1.800 civarı. eminönünde falan 8 taksit yapıyolar hatat. Ben istanbuldayım fatihte.
feyizolunda bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 12 ay taksitle alınabiliyor yazıyor ve mondialin resmi sitesinde de garanti bankası kredisi peşin fiyatına 12 ay taksitle alınabiliyor yazıyor.

Acaba bayiilerde de peşin fiyatına taksitle alabilirmiyim ?

Birde bayii fiyatları nasıl tevsiye edilen satış fiyatının üzerinde mi yoksa altında ad satın alabiliyormuyuz ?

KRAL BEY, benim RS 151 130 km de yeni aldım. Ama kesmedi. Sana satayım. Hiç boşuna sıfır alma..

26 bındeyım park halınde araba carpmasından sonra rampada oldugu ıcın 3-4 takla attı motorum saglam bı granaj kalmadı bnde hepsini patlk göz dedıklerı granajdan yaptım gzl oldu.

motor kapıda arka janttan zincirli ıken cocukların oynaması ıle boya attı

arka fren lambası park lambası sınyaller ledlı

URL=http://img19.imageshack.us/i/dsci0004o.jpg/]
dsci0004o.jpg
[/URL]

Herşeyi tam. merak etme. Ben vitesli bişey almak istiyorum. Kesmedi beni dedim ya.. :queen:

125 lik alıcaksan Cbr falan alma Ya Aprilla Rs 125 al yada Derbi 125R Bunlar gerçekten hem keyifli hem hızlı ben derbiyle 155 gördüm. Ama görüntü diyosan Yamaha YZF 125R da olabilir. Arkadaşım aldı fakat 110 u geçemiyo :)

bide egzosun dagılmış sanırım ıcı elyaflarını bı bak ıstersen elyaf al açmışken içinede biraz daha elyaf koy emınım gececektır

crazyx arkadaşım maaşallah 26 bin herkese nasip olmaz :cat: motor güzel ama bazı yerler abartı olmuş örneğin torpidodaki hoparlör kapaklarının rengi ve diğer yeşile boyadığın yerler biraz abartı tabiki sen beğendiysen sorun yok :wiinkk: bu arada ledli stop u falan nasıl yaptığını biraz açıklarmısın çok güzel olmuş ...

ledlerle bırazda el becerısı ıle olabılen şeyler yeşil konusunda haklısın sıyaha cevırmeyı düşünüyorum gzl olurmu bide 26 o zamandı şuanda 26950 :Dyarın 2 gun ıcınde 28 bın olur heralde :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar