arkadaşlar ben hala egzoz bulamadım :salut: aşağıdaki kanuni seyhan egzozu bizimkine çok benziyor fiyatı 250tl çifti sizce uyarmı?
![]()
Rakun Motorun Cokk Güzel olmus umarım kazasız belasız Kullanırsın depo kaplamasi süper durmus bu yaz Tekrar Gelirsen Akçaya Daha yakından Görmek İsterim bnimkiylede bi fotoraflarını cekeriz yan yana![]()
Sora 250 cc lik virago kopyalarından aldım bir tane, ki onu üreteni Allah nasıl biliyorsa artık...
arkadaşlar jinlun parçarlarını fiyatlı olarak görüp alabileceğimiz bir site var mı? eksiklerim var tamamlamak istiyorum fakat nette bulamıyorum :S lütfen bilen varsa yardımcı olsun. yandaki abs süs kapak,km sıfırlayıcı kol vs gibi parçalara ihtiyacım var..
Pendik sanayide Mototek motor-Sezgin Usta var jinlun servisi.(0216-3544771) Yan kapak vs. ne gerekiyorsa orada var:cat:
2006 model Ledow CXM 250a tel jantlı bisan-lifanın ve monero nun aynısı.markası ne aldığın motorun. Kaça almıştın kaç modeldi falan işte
Sezgin abiye yan depo altındaki aynalar dersen anlar onasıl anlatacağımı düşünüyorum parçayıbirde kargo yapabilir mi?fiyatları nedir vs bu ustanın keşke bir internet sitesi olsa satış rekoru kırar
Pendik sanayide Mototek motor-Sezgin Usta var jinlun servisi.(0216-3544771) Yan kapak vs. ne gerekiyorsa orada var