Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar bende de zealsun 150 cc.lik var. ancak bir sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim.ben izmir de oturuyorum. motoruma yedek parça ihtiyacım oldu,buralarda bulamıyorum. bana yedek parça bulabileceğim bir adres/telefon verirmisiniz( istediğim parça yakıt göstergesi ve nikelej parçalardan )şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

arkadaşlar slm uzun suredir yoktum.ayıptır solemesi bi kemer tatili yaptım.ama ordada boş durmadım.zealsuncu bir arkadaşla tanıstım,temiz bakmış motoruna mersinden. umarım aramıza katılır.bu arada yakın bir tarihte varmı gezi planımız???

smalwillie, ancak ana caddelerde - yollarda karşılaşabiliyoruz seninle zaten :p
Hoşgeldin..

---

@m.oğuz

sende hoşgeldin. yedek parça konusunda Camgözleri aramalısın. Yedek parçaları onlar yolluyorlar adresine. Ararsan, yardımcı olurlar. Selamlar.

Camgözler (ADANA)

03223513366

Geçen hafta 21 Haziran Pazar günü toplanalım şeklinde bir teklif iletmiştim.
İşlerimin yoğunluğu sebebi ile topiği kontrol etme şansım olmadı.
Görüyorum ki kimse cevap dahi vermemiş.
Demek ki gelmek isteyen yok.
Yarın için önerimi geri çekiyorum o halde.
Kendinize iyi bakın

Kanka benim final dönemim; oldukçada yoğun.
Zaten belirtmiştim katılamayacağımı. Yaz geldi, millet dağıldı.
Katılımda düştü topağa!

Kimsee youuooukk muuuuu?

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
valla bir tatil havasına girdik ki:p final filan ,bazılarımızda kız arkadaş derken ortalık sessizleşti ayın 9 una dek bende Marmara adasına denize /dalmaya kaçıyorum ancak ailecek olunca motoru ev de bırakacağım:) kötü olan da nereye gitsem ,motorla buraya nasıl gelirdim hesabını yapmam:wiinkk:hele bir de motora binenleri görünce bir hoş oluyor insan:pale:

ooo Çapkına bak sen masralık yapıyomusta haberimiz yokmuş seni gidi seni çekicem kulağını :mrgreen:

Motosikleti
QJ SRT800s
kusura bakmayın arkadaşlar eskisi kadar giremiyorum artık topiğe. zaten istanbulda fazla durduğum da söylenemez en son geçen haftalarda bi boşluk yakalayıp hafta sonu çilingoz a doğru sürdüm gece konaklamalı. aniden gelişen bi plandı kimseye de haber veremedik. bu hafta da senelik izindeydim daha yeni döndüş yaptım eve. bundan sonraki buluşmalarda listede fix konumdayım yeterki yer belirleyelim:cat:

o değilde izzmarit; dün gece rüyamda seni gördüm! ::xs06::
hayrolsun.. artık rüyalarda buluşuyoruz azizim!

----

Bu arada arkadaşlar; elimde 12v - 6,5amp Mutlu akü var. (Kuru akü)
Sıfır. Mutlu akü'de çalışan bir abimiz hediye etti sağolsun. Ben aküde problem var diye düşünmüştüm bir ara ama sanırım yokmuş. Buda öylece duruyor. Aklınızda bulunsun.. :wiinkk:

Motosikleti
QJ SRT800s
o değilde izzmarit; dün gece rüyamda seni gördüm! ::xs06::
hayrolsun.. artık rüyalarda buluşuyoruz azizim!

----

bu pek hayıra benzemiyo valla gece yatarken üstünü iyi ört dikkat et açık yerin kalmasın:queen: beni gördüysen kabustur o:mrgreen:

havalar baya bi sıcak gidiyo ne tarafa doğru sürüyoruz arkadaşlar ne yalan söyleyim özledim muhabbetinizi:salut:

Çan açık yatıyon dime benim gibi ahh seni seni bende geceleri çok motorla dolasıyom Üramda hemide Hysoung Gt250 ile yaa gerçekte daha mötoru görmek kısmet olmadı fakat sürme şansım oldu..:p

Merhaba beyler.Bayadır girip yazamadım bende. Zaten islerden ve haftasonlari discidir bilmemnedir derken pek vakit bulamadım. Motorun bakımlarını dahi yapamamıştım. Ama duraksama donemine girdim yogunluk olarak :) En azindan hafta sonları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar