[Bursa - MT]

Arkadaşlar, biraz geç de olsa İstanbul gezisine katılan herkesi tebrik ederim.Fotoğraflara baktım.Gerçekten güzel bir gezi olmuş.İnşallah kazasız sorunsuz daha nice geziler yaparsınız.

schatten Geçirmiş olduğun kaza için geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.Umarım önemli birşey yoktur.

Arkadaşlar, biraz geç de olsa İstanbul gezisine katılan herkesi tebrik ederim.Fotoğraflara baktım.Gerçekten güzel bir gezi olmuş.İnşallah kazasız sorunsuz daha nice geziler yaparsınız.

Bidahaki geziye senide bekleriz .......

Merhaba Arkadaşlar ,
İşim dolayısı ile 6-7 ay bursa da kalacağım.Sizinde müsait olduğunuz bir zaman sizinle tanışıp muhabbet etmek isterim hatta zaman bulursak pazar günleri kısa motorsiklet gezileri yaparız.

Öncelikle bursaya hos geldin bursa mt mudanya temsilcisi olarak ben haftada 2gun musaitim carsamba ve pazar istedigin bir gun mudanyaya gelebilirsin ben seni misafir eder gezdiririm
ulasacagın numaram (herkeze dahil): 05335768104

Aranıza yeni katıldım inşaallah iyi paylaşımlarımız olur...:)

dostum hos geldin ihşallah senide yollarda görürüz
şimdiden kazasız suruşler dilerim

özcan1980
sefdat-ss
drumtoens mudanyaya geldiniz ama ben isteydim
karsılayamadıgım icin özür dilerim artık bidahaki sefere....

sertaç çok geçmiş olsun:rendeer: allah bidaha göstermesin sıcak diye bende sade kaskla çıkıveriyordum da tedbiri elden bırakmamak lazım

mertkilickap Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Arkadaşlar ,
İşim dolayısı ile 6-7 ay bursa da kalacağım.Sizinde müsait olduğunuz bir zaman sizinle tanışıp muhabbet etmek isterim hatta zaman bulursak pazar günleri kısa motorsiklet gezileri yaparız.

miroglu53 Nickli Üyeden Alıntı
Aranıza yeni katıldım inşaallah iyi paylaşımlarımız olur...

aramıza hoş geldiniz gezilerde görüşmek üzere:cat:

sedat-ss Nickli Üyeden Alıntı
bugün enesle birlikte gittiğimiz sonra özcan abininde katılımıyla sürdürdüğümüz mudanyadan döndük.papet cafede çay fln içip sahil turu yaptık.sonra enesin bursaya dönmesi gerektiği çin özcan abiyle mudanyadan çıkıp,burgaz limanına gittik orda bir iki liman turu ve çay içtik,daha sonra kurşunlunun virajlarının ve rampalarının keyfini çıkarıp pazar günü gezimizi tamamladıkkatılan herkeze teşekkürler..
bu arada enes ve çağla çaylar için teşekkürler
mudanyalı sedat seninde ikram ettiğin çaylar için teşekkürler

güzel geçmiş resimlerden belli

bizde erdekte kamptaydık erdekte denize girebilmek için bütün denizanalarını topladık o tarafa gideceklere kıyak:wiinkk:çok feci yandım parçalı dünya haritası gibi oldum böle bi yanık yok yani bi kaç gün devre dışıyım gidip yoğurt sürim barik:p:queen:

saolun arkadaşlar evet çok fena vurdum minubuse suç ondaydı ama arkadan ben vurdugum için malesef suçlu biz olduk bu durumda . yolun ortasında durmuş ne sinyal var ne stoplar yanıyor bende gidiyor zannettim ama duruyormuş saniyelik bir olay vurmam bir oldu zaten . Baya bi masrafı var ön taraf dagıldı . Ama cana birşey olmasın kaskın montun ve dizliklerin çok faydasını gördüm çünki yerde baya bi takla attım ve sürüklendim hiç birşeyim yok . sadece kasıgımı gidona baglı tutacaklara vurmuşum çok agrı yapıyor kaza anında ambulans geldi ve orada baktılar sonra hastaneye gidip tahlil verdim hiç bir sorun çıkmadı agrı müthiş ama çocugum olacakmış :)-. sanırım bir süre aranızda olamıyacam . Bu arada ibrahim kardesime Halduna ve tabiki yanıma gelen bana destek çıkan Orhana çok teşekür ederim . O anda oradan geçen bmw F650 GS motor kullanan motorcu kardeşime , Ambulans söförüne , ben yerdeyken beni izliyen gemlik halkına , kafama üzgünüm diyip buz gibi su döken amcama , motor ve ben dagılmış haldeyken yanıma gelen bir vatandaş motorun modelini ve kaça aldığımı soran dangalagada çok teşekkür ederim :)-

büyük geçmiş olsun sertaç, Allah benzerlerinden ve beterinden saklasın

10-11-12 TEMMUZ'09 DEMİRTAŞ BARAJI - BURSA

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

GİBİ TANINMIŞ GURUP VE SANATÇILARIN YANI SIRA, MUHTEŞEM DOĞANIN İÇERİSİNDE ÇADIR VE KAMP KEYFİ, EĞLENCELİ OYUNLAR, YARIŞMALAR VE SÜRPRİZLERLE DOLU GÖSTERİ VE ETKİNLİKLERLE BİRLİKTE MOTO ROCK SHOW SİZLERİ ÇAĞIRIYOR. HAYDİ BURSA, GÖSTER KENDİNİ...
[/QUOTE]

evet bu etkinliğe kimler katılıyor kesinleştirelim:bounce:
1-ben
2-mert(ruckerpark)

Son düzenleme:
Sertaç çok büyük geçmiş olsun. Evet bu ara neler oluyor sizlere? Kaza yapan yapana. Alah beterinden korusun.

Bu arada Sedat'a bir söyleyeceğim olacak. Bak işte önce Nevin derken şimdi de Sertaç büyük tehlike atlatmış. Daha bunların şokunu atlatmadan senin motorsiklet üzerindeki fotoğrafını gördüm biraz önce. Maşallah bir kaskın var kafanda o kadar. Aman kardeşim görüyorsunuz işte bu motorsiklet işi şakaya gelmiyor. Ne olur şu motorsikletlerinizi kullanırken güvenlik kurallarını iyi uygulayın. Kaskınızı, montunuzu, dizliklerinizi sakın ha sakın takmayı ihmal etmeyin. Biliyorum hava sıcak bu aksesuarlar çekilmiyor ancak canınız söz konusu. Onun için varsın biraz sıcak olsun, varsın biraz terleyin ama güvenle motorsikletinizi kullanın.

Son düzenleme:
Sertaç çok büyük geçmiş olsun. Evet bu ara neler oluyor sizlere? Kaza yapan yapana. Alah beterinden korusun.

Bu arada Sedat'a bir söyleyeceğim olacak. Bak işte önce Nevin derken şimdi de Sertaç büyük tehlike atlatmış. Daha bunların şokunu atlatmadan senin motorsiklet üzerindeki fotoğrafını gördüm biraz önce. Maşallah bir kaskın var kafanda o kadar. Aman kardeşim görüyorsunuz işte bu motorsiklet işi şakaya gelmiyor. Ne olur şu motorsikletlerinizi kullanırken güvenlik kurallarını iyi uygulayın. Kaskınızı, montunuzu, dizliklerinizi sakın ha sakın takmayı ihmal etmeyin. Biliyorum hava sıcak bu aksesuarlar çekilmiyor ancak canınız söz konusu. Onun için varsın biraz sıcak olsun, varsın biraz terleyin ama güvenle motorsikletinizi kullanın.

+1000 tamamiyle katılıyorum...

saolun arkadaşlar cem abiye katılıyorum ben bilirsiniz tam teşkilat binerim motora ve bu yaptıgım kazayı egerki korumalarım olmadan yapsaydım ne kafa kalırdı ne baçak ne kol söyliyim . canıma birşey olmamasını beni sıcakta bunaltan ama yinede giyindigim korumalar kurtardı hafiften topallıyorum agrım var biraz ama okadarda olacak artık . siz siz olun en azından montunuzu kaskınızı takın. Motorumda hala serviste aynı bıraktıgım gibi duruyor pazartesini bekledik sipariş için bugün gönderildi parça şiparişleri fakat onlar bize daha bir fiyat belirlemediler yarın bekliyoruz fiyat tam olarak belli olsunda artık parçalar gelsin . motorsuzluk çok zor.

selam arkadaşlar bende buradayım herkese merhabalar...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

GİBİ TANINMIŞ GURUP VE SANATÇILARIN YANI SIRA, MUHTEŞEM DOĞANIN İÇERİSİNDE ÇADIR VE KAMP KEYFİ, EĞLENCELİ OYUNLAR, YARIŞMALAR VE SÜRPRİZLERLE DOLU GÖSTERİ VE ETKİNLİKLERLE BİRLİKTE MOTO ROCK SHOW SİZLERİ ÇAĞIRIYOR. HAYDİ BURSA, GÖSTER KENDİNİ...

1-ben
2-mert(ruckerpark)[/QUOTE]

ORGANİZASYON NE OLDU ARKADAŞLAR.....

Muhammed abi katılıyosunda sen dahil kaçımız tam koruma geziyoruz ki :silent:

Valla bende onu dicektim anca katılıyoruz diye. Ama bana kalmadı sen lafı koydun :) herkes tam koruma ister ama herkezın kendince haklı nedenleri var. Ben hor görmüyorum. Bu tutkunun ne demek oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz. Çoğu arkadaş maddiyattan dolayı alamıyor. Motoru ne yapıp edip alıyo bu yola baş koyanlar. Ama koruma maliyeti ağır gelebiliyo. Kendi adıma askere geleceğim için almıyordum. Kask acil olduğu için kıydım paraya uçuk bişey olmasada gerekli belgelere sahip saglam bi kask aldim. Kıyafeti askerden sonra halledecegim. Belki yeni motor alırımda renk uyumu yaparım... ;-)

Son düzenleme:
Selam herkese beyler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 PM ----------

Organizasyonu yapacak arkadaşlar nerdesiniz alooo...

Kesinkile kaçırılmayacak fırsat :)

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

1-ben
2-mert(ruckerpark)[/QUOTE]

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

[/QUOTE]

Detaylar:http://www.motorock.net/

evet bu etkinliğe kimler katılıyor kesinleştirelim
1-ben
2-mert(ruckerpark)
3-miroglu53
4-mertkilickap

Son düzenleme:
evet arkadaşlar bu kadarmıyız sadece nerde bu millet ...???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------

organizatör arkadaşlardan saatlerle ilgili detaylı bilgi bekliyoruz.. toplanma yerleri varmı direkmi gidilecek detaylar lütfennn....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:28 AM ----------

Ayrıca hoşgeldin diyen arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim en kısa zamanda tanışmak dileğiyle selamlar...:)

:)Organizasyona katılmak isterdim arkadaşlar fakat kalabalık ortamlar beni kasar hemde süpermarket bile dolaşamayacak kadar...:)Gidenlere iyi eğlenceler.:cherry:

Daha az sayıda yani kendi aramızdaki arkadaşlarla gezileri bekliyoruz.Bu hafta yokuz artık haftaya inşallah... :bounce:

YÜKSEK SADAKAT
ART NİYET
ÖZGE FIŞKIN
CİHAN YILDIZ
DERİNLİK SARHOŞLUĞU
DEJAVU
ZAGA
SUSPECT
SEAN PARKER
WITNESS
SERHAT KANER BAND
FULL AS
EFREET
TENEKE TRAMPET
PROGRESSİVE OBSESSION
KIRMIZI
ARK
HİCRİ BOZDAĞ
DJ. FURKAN ÖZGÜR

Detaylar:http://www.motorock.net/

evet bu etkinliğe kimler katılıyor kesinleştirelim
1-ben
2-mert(ruckerpark)
3-miroglu53
4-mertkilickap
[/QUOTE]

Sedat 3 günde kalırmıyız nedersin :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------

Valla bende onu dicektim anca katılıyoruz diye. Ama bana kalmadı sen lafı koydun :) herkes tam koruma ister ama herkezın kendince haklı nedenleri var. Ben hor görmüyorum. Bu tutkunun ne demek oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz. Çoğu arkadaş maddiyattan dolayı alamıyor. Motoru ne yapıp edip alıyo bu yola baş koyanlar. Ama koruma maliyeti ağır gelebiliyo. Kendi adıma askere geleceğim için almıyordum. Kask acil olduğu için kıydım paraya uçuk bişey olmasada gerekli belgelere sahip saglam bi kask aldim. Kıyafeti askerden sonra halledecegim. Belki yeni motor alırımda renk uyumu yaparım... ;-)

:cat::cat::cat:

Yok abi ne laf koyması Türk askerine öle şey yapmam ben :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar