B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

Evli erkekler genelde nikah öncesi damada geçmiş olsun, artık çok geç, manyak mısın sen gibi laflar söylerler bunları dikkate alma Emre :p

Banu&Emre tekrar bir ömür boyu mutluluklar. :p

erhan zaten bizde uyarmadık arkadaşı nasıl olsa dinlemicek diye...:cat:
aralarında sizleride görmekten gurur duyarlar bence patron...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
erhan zaten bizde uyarmadık arkadaşı nasıl olsa dinlemicek diye...:cat:
aralarında sizleride görmekten gurur duyarlar bence patron...

İşlerimi ayarlayabilirsem gelicem, bu mutlu günlerinde onları yanlız bırakmak istemem. :bounce:

arkadaşlar ptt ye başladım denizköşkler avcılar bölgesini bana verdiler motor da bende buakşam nerde sat kaçta buluşuyoruzz??

CEM cim en geç 19:30 da sahanın önündeyim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

arkadaşlar bu mutlu günde kimseyi arkada bırakmamak ve aksaklıklara mahal vermemek için saat 19.00 da çağlayan meydanında bulunan ve aşağıdaki haritada işaretli olan toprak sahanın önündeki ototbüs duraklarının önünde buluşucaz....
yol tarifi ve irtibat için beni arayabilirsiniz...
cem...
0533 453 61 79
banunun 7,30 gibi evden çıkması söz konusu geç kalanları beklemek gibi bir lüksümüz yok geç kalmamaya özen gösterelim....

buluşma yeri.

arkadaşlar bu mutlu günde kimseyi arkada bırakmamak ve aksaklıklara mahal vermemek için saat 19.00 da çağlayan meydanında bulunan ve aşağıdaki haritada işaretli olan toprak sahanın önündeki ototbüs duraklarının önünde buluşucaz....
yol tarifi ve irtibat için beni arayabilirsiniz...
cem...
0533 453 61 79
banunun 7,30 gibi evden çıkması söz konusu geç kalanları beklemek gibi bir lüksümüz yok geç kalmamaya özen gösterelim....

güncelll...

eşim ve ben de sonsuz mutluluklar diliyoruz yani çelek yollamış kabul edin :rendeer: gürel ailesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar