[Tekirdağ - MT]

Merhabalar ben Edirne'liyim fakat bizim topic uyuyor :) yakın zamanda Tekirdağ'a gelmeyi istiyorum.Kısmet inş. gelebilirim.Tam olarak kaç km sizler çok geliyorsunuz buralara :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar ben Edirne'liyim fakat bizim topic uyuyor :) yakın zamanda Tekirdağ'a gelmeyi istiyorum.Kısmet inş. gelebilirim.Tam olarak kaç km sizler çok geliyorsunuz buralara :D

iller arası mesafe cedveline bakabilirsin

www.maps24.com

buradan da rota kilometre ve ortalama gidiş süratine göre varış süresini kabaca hesaplattırabilirsiniz :)

Bu arada geçen haftasonu yalan oldu, gidecez diye gittik istanbula motoru bakıma soktuk bilmemne yaptık bi toparlanamadınız :)

Bu haftasonu istanbul gezisi yapın kesin ben gelirim ama geri dönmem :p

Bizim hanımın babalarının evini badana yapacaz, ihale bana kaldı :D

Site çok işime yaradı sağol bu hafta sonundaki rotayıda belirledim ilk hedef erikli :queen:

sevgili tekirdağlı hemşerilerim , ERMAN kim ?
meraktayım tanıyan varmı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
www.maps24.com

buradan da rota kilometre ve ortalama gidiş süratine göre varış süresini kabaca hesaplattırabilirsiniz :)

Bu arada geçen haftasonu yalan oldu, gidecez diye gittik istanbula motoru bakıma soktuk bilmemne yaptık bi toparlanamadınız :)

Bu haftasonu istanbul gezisi yapın kesin ben gelirim ama geri dönmem :p

Bizim hanımın babalarının evini badana yapacaz, ihale bana kaldı :D

map24 kafasına göre takılıyor
İstersen bir dene,Çorlu-Ayvalık arasında ne kadar kestirme yol varsa hepsini dikkate alıyor ve ona göre hesap yapıyor,navigasyon haritalarında olması gereken kolay rota seçeneği yok.
Geçen hafta için kimseye özel bir taahhüdümüz yoktu,uymadı toplanamadık

Tüm İslam aleminin ve Tekirdağlı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

sevgili tekirdağlı hemşerilerim , ERMAN kim ?
meraktayım tanıyan varmı

Levent Abi Benim Yaptıgım Hıdrellez GEzisinde VArdı Gri YBR 125. Hatta Bizim Facebook Trakya motosikletçileri Grubumuzdada var..

4473_1067404373554_1479391641_30130207_2919024_n.jpg

4473_1067406173599_1479391641_30130212_5257248_n.jpg

Kazayı Duymuşsundur Sanıyorum ... Dizliklerini Kız arkadaşına vermiş; Vermiş Olmasa idi bu kötü durumda basına gelmeyecekti ama ALLAH'ın Taktiri.. Şuan Durumu İyi DÜn Dolaşmaya gitmiştik kendisini..

[sıze="6"]arkadaşlar bu hafta cumartesı(27.06.2009) gecesı kumbağ akıcaz eylence mekanlarına gelmek ısteyenlere kıpımız acık . Buluşma noktası tekirdağ rıhtımında saat 23:00 oradan toplaşıp kumbağ gaz.not:kumbağda tanıdıgı olan varsa rezervasyon yapabilir eylence mekanlarından birine.[/sıze]

[sıze="6"]arkadaşlar bu hafta cumartesı(27.06.2009) gecesı kumbağ akıcaz eylence mekanlarına gelmek ısteyenlere kıpımız acık . Buluşma noktası tekirdağ rıhtımında saat 23:00 oradan toplaşıp kumbağ gaz.not:kumbağda tanıdıgı olan varsa rezervasyon yapabilir eylence mekanlarından birine.[/sıze]
organizatör kim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

faruk ve orhan kankalar iyi süpriz yaptınız bu arada her zaman beklerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar