Bana da 2007de 2008de 2009da flame gelecek demişlerdi Aydın Motorda
yakında çıkar kokusu ( 10 yıl içinde :queen: )
Bana da 2007de 2008de 2009da flame gelecek demişlerdi Aydın Motordayakında çıkar kokusu ( 10 yıl içinde :queen: )
arkadaşlar daha yeni aydın motoyu sorudm 160cc lik kit ne kadar diye adam öle birşey yok bizde dedi bilgilerinize...
beyler ilk bakımı 1000 km de gittim servise yağ eksiltme hiç olmamış ve yağ rengide çok kötü değilddi castrol 20 50 koyduk yağ filtresi yenilendi zincir gerildi frenler ayarlandı hava ayarı yapıldı lastik havalarına bakıldı hepsine 25 lira verdim çayımı söylediler tertemiz halletiler bu kadar uğraşacağını düşünmemiştim ustanın tabi usta genç kendisindede apache var 25 27 yaşlarında ilk defa servisten dolayı yüzüm güldü motor çok ısınıyodu eski yağdan dolayı sorun kalmadı ve hava filtresini cıkardık tel koruma kaldı içinde şuan öyle tok bir ses çıkıyorki motordan baya hoşuma gitti deneyin derim
arkadaşım yeni tvs apaçhe aldı fakat sıfır motor olmasına ragmen km saatinde oynama var bu normal mi sizdede oluyormu?
arkadaşım yeni tvs apaçhe aldı fakat sıfır motor olmasına ragmen km saatinde oynama var bu normal mi sizdede oluyormu?
bende olmadı ama aku ve konejktor sorunum hala gıderılemedı apache garantıden sınıfta kaldı. bu kadarmı gec gelır garantı onayı veya parca yada bır servıs elınde parca olmamasına karsılık neden yok der. :salut:
beyler ilk bakımı 1000 km de gittim servise yağ eksiltme hiç olmamış ve yağ rengide çok kötü değilddi castrol 20 50 koyduk yağ filtresi yenilendi zincir gerildi frenler ayarlandı hava ayarı yapıldı lastik havalarına bakıldı hepsine 25 lira verdim çayımı söylediler tertemiz halletiler bu kadar uğraşacağını düşünmemiştim ustanın tabi usta genç kendisindede apache var 25 27 yaşlarında ilk defa servisten dolayı yüzüm güldü motor çok ısınıyodu eski yağdan dolayı sorun kalmadı ve hava filtresini cıkardık tel koruma kaldı içinde şuan öyle tok bir ses çıkıyorki motordan baya hoşuma gitti deneyin derim
abi 125 cc motordan beklentin nedirpeki bu motorun normal yakıt sarfiyatı nedir?ıbide sormak istiyorum bu motora takılabilcek en güzel egzoz nedir yakıtı pek etkilemicek ve tatlı
bi ses verebilecek??
arkadaşlar biraz önce servise gittim ilk bakımda ney pacaksın dedim yağ filitresi yağ pompasımı bişi dedi değişecekmiş yağ değişecekmiş 25 lira imiş koyacağı yağ 10 40 yada 15 40 castol dedi bana tuzlu geldi 1000 km deki motorun yağ filitresimi değişir allah aşkına
slm millet 2 ay önce gümüş renk apache aldım ybr yi yedim cbf ide üstüne ektim.10 numara motor zaten motor suzuki 13,5 beygir 3.viteste 90km 4.viteste110km yapıyor.cbf te olmayan devir saati bunda apachede var ayrıca yag filtresi var motorda cbf gibi yag yakma sorunu yok saygılar.
160cc lik kit ne kadarmış onuda sorsaydın)
Dikmen senin motorun ne alemde kaç aydir kullaniyorsun ve kaç bin km oldu
problemsiz kardeşim benim bu akşam saat 8 de sana geliyoz musaitmisin çorlu gurubu olarak haberin olsun gürcan
Arkadaşım, şu söylediğin vites ve kmlerde devir saatinin nereyi gösterdiğini de söylermisin acaba merak ettim.
Açıkçası, benim 3 ncü viteste 90 km yi görebilmem için devir saatinin ibresini kırmam gerekir diye düşünüyorum
Bende 5 nci vites 110 km de redline civarında dolaşıyor, zaten 110 üzerinde vibrasyon arttığından dolayı pek çıkmıyorum.
Gerçi bir ara başka bir motorla hız göstergesini kontrol etmem lazım![]()