yarın avrupa yakasına gelirseniz beni arayın ha araba var altımda gelirim yanınıza 
ben cevabı verirsin diye yazdım zaten :cherry: neyse kardeşim yarın görüşürüz artık iyi geceler. .:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 AM ----------
caner geçmiş olsun kardeşim iyisin inşallah
yarın avrupa yakasına gelirseniz beni arayın ha araba var altımda gelirim yanınıza![]()
iyiyim abim iyiym merak edilecek bişi yok ya ERKEK adamız biz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------
yarın avrupa da sahilde biyerde buluşalım milleetttbende gelirim
:queen::queen:
yolda çok sıkma.. ss leri mahçup etme.. :mrgreen: senden uzak durmak lazım o zaman.. redbull medbull sakata gelmiyelim..
ben cevabı verirsin diye yazdım zaten :cherry: neyse kardeşim yarın görüşürüz artık iyi geceler. .:wiinkk:
len yoksa izin vermedilerde numaradan mı yattın motorla :queen:
150 cc min bütün cc leri kadar sıkacağım artık allah ne verdiyse
yok şimdi tanımadan etmeden :mrgreen::mrgreen: hele yarın olsun daiyi geceler herkese bende yattımm...
keşkeeee nerde sızlamaya başladı heryerim yaa kadir abi yarın brançtan sonra avcılar sahile gelseniz süper olucak yaa sizgidiyonuzmu bilmiyom ama araba var yarın altımda ya avcılar a gelseler bizde geliriz görkemle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------
sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaabittim valla 125 cc motor
keşkeeee nerde sızlamaya başladı heryerim yaa kadir abi yarın brançtan sonra avcılar sahile gelseniz süper olucak yaa sizgidiyonuzmu bilmiyom ama araba var yarın altımda ya avcılar a gelseler bizde geliriz görkemle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------
sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaabittim valla 125 cc motor
caner yarın çalışmıyosan gelsene sende
caner yarın çalışmıyosan gelsene sende
e sen alırsın artık bi activa
yatsana kızım kalkamıcan bak demedi deme..
tipi olsa alınır yani şaka değil ama çok tipsiz motor
geldin ya geçen.. ben sığmam o motora len, dönerken gidon bacağıma çarpar :queen::queen:
e sen alırsın artık bi activa
yatsana kızım kalkamıcan bak demedi deme..
gelemem ablacım sabah işyerine gidicem konuşmaya sonra pansumanım var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
tipi olsa alınır yani şaka değil ama çok tipsiz motor
aa herkesler yatmış...
Sen daha oturuyormusun len.:mrgreen:
günaydııın milleettt bugün avrupa yakasında avcılar a yakın biyerde buluşun yaaaa hadi be kırmayın beni![]()