[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç

ben cevabı verirsin diye yazdım zaten :cherry: neyse kardeşim yarın görüşürüz artık iyi geceler. .:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 AM ----------

caner geçmiş olsun kardeşim iyisin inşallah

iyiyim abim iyiym merak edilecek bişi yok ya ERKEK adamız biz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------

yarın avrupa yakasına gelirseniz beni arayın ha araba var altımda gelirim yanınıza :)

yarın avrupa da sahilde biyerde buluşalım milleettt :) bende gelirim :) :queen::queen:

iyiyim abim iyiym merak edilecek bişi yok ya ERKEK adamız biz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------

yarın avrupa da sahilde biyerde buluşalım milleettt :) bende gelirim :) :queen::queen:

len yoksa izin vermedilerde numaradan mı yattın motorla :queen:

yolda çok sıkma.. ss leri mahçup etme.. :mrgreen: senden uzak durmak lazım o zaman.. redbull medbull sakata gelmiyelim..

150 cc min bütün cc leri kadar sıkacağım artık allah ne verdiyse :p

ben cevabı verirsin diye yazdım zaten :cherry: neyse kardeşim yarın görüşürüz artık iyi geceler. .:wiinkk:

yok şimdi tanımadan etmeden :mrgreen::mrgreen: hele yarın olsun da :p iyi geceler herkese bende yattımm...

len yoksa izin vermedilerde numaradan mı yattın motorla :queen:

keşkeeee nerde sızlamaya başladı heryerim yaa kadir abi yarın brançtan sonra avcılar sahile gelseniz süper olucak yaa sizgidiyonuzmu bilmiyom ama araba var yarın altımda ya avcılar a gelseler bizde geliriz görkemle :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------

150 cc min bütün cc leri kadar sıkacağım artık allah ne verdiyse :p

yok şimdi tanımadan etmeden :mrgreen::mrgreen: hele yarın olsun da :p iyi geceler herkese bende yattımm...

sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaa :) bittim valla 125 cc motor

keşkeeee nerde sızlamaya başladı heryerim yaa kadir abi yarın brançtan sonra avcılar sahile gelseniz süper olucak yaa sizgidiyonuzmu bilmiyom ama araba var yarın altımda ya avcılar a gelseler bizde geliriz görkemle :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------

sık sen sık ben bugün YEMİN ederim arkadaşlar marka city beylikdüzüne gittim geldim gelirken haramiderede bir saldım motoru 110 küsür gördü ya aktiva yaa :) bittim valla 125 cc motor

caner yarın çalışmıyosan gelsene sende

e sen alırsın artık bi activa :)

caner yarın çalışmıyosan gelsene sende

yatsana kızım kalkamıcan bak demedi deme..

e sen alırsın artık bi activa :)

yatsana kızım kalkamıcan bak demedi deme..

diyene bak :p

(north)keremde kaza yapmış bugün az önce ögrendim :pale:

gelemem ablacım sabah işyerine gidicem konuşmaya sonra pansumanım var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------

tipi olsa alınır yani şaka değil ama çok tipsiz motor

canın sagolsun canercim. pansumanlarını filan ihmal etme sen :cat:

hadi bende yatayım artık.. iyi geceler canerim tekrar geçmiş olsun, dikkat et kendine yarın bi durum olursa ararım senii.. hadi iyi geceler..

günaydııın milleettt bugün avrupa yakasında avcılar a yakın biyerde buluşun yaaaa hadi be kırmayın beni:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar