[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç

o gün için +1 :)

en azından çok büyük bir sorun çıkmazsa......

ne kadar az kişyiz böööle!!!!

KRİZ burayıdamı vurdu????

ben bu sene anlamadım karşı tarafın tayfası ortalarda yok nerde bu millet bilmiyorum yani:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

harakeet harakeet.
Sonra isteyen F1e
İsteyen uzamaya
İsteyen mangala
İsteyen denize

Hadi ha gayret :)

he len ben şortumu getireyim denize uzarız:bounce:

arkadaşlar;

o gün çiğ köfte yemeye gelecekmisiniz????

duruma göre STOK yapacağım,sipariş vereceğim!!!!!

gelecekler isim versin!!!!

LÜTFEN...

off offf dün babamı benimle birlikte emine biraz dinledi eve almıcak adam beni yakında :silent:

kelimeler kifayesiz kalıyo ne diyeyim ki anlatamıyorum derdimi anlatayım desem 1 büyükle bitmez :wiinkk:

biz gitmezsek onlarda nişana gelmicekler de olsun bitsin harbiden gelmeyeni çizicem...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

off offf dün babamı benimle birlikte emine biraz dinledi eve almıcak adam beni yakında :silent:

Aşkım sen hiç bilmiyorsun bu işleri mesela ben dün akşam erdem hastaneden çıktı ya onu ziyarete gittim... :p :p :p ( ki gidicez zaten )

diceksinki arkadaşın nişanı var dicen kaçıcan gelicen her şeyi benmi öğreticem lan dingil...

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

kelimeler kifayesiz kalıyo ne diyeyim ki anlatamıyorum derdimi anlatayım desem 1 büyükle bitmez :wiinkk:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

alooooo topick in yazı işleri müdürüne sesleniyorum beni iyi dinle derhal beni listeye ekliyosun zaten konturlu bilgisayardan girdim topick e adamın canını sıkma hadi bakim he bu arada bana terasta yer ayır hadi görim seni:bounce:

alooooo topick in yazı işleri müdürüne sesleniyorum beni iyi dinle derhal beni listeye ekliyosun zaten konturlu bilgisayardan girdim topick e adamın canını sıkma hadi bakim he bu arada bana terasta yer ayır hadi görim seni:bounce:

ayberk sen gürkan ...siz üçünüzü ayrı bi masaya koyacazki ...başkaları karnını doyurabilsin....:queen:

burda ticket geçerlimi acabaaa ? ??

multinet olsa geçiyoda ticket olmuyo beeee:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar