şampiyon beşiktaş !!!!

2008-2009 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU ve
FORTİS TÜRKİYE KUPASI SAHİBİ BEŞİKTAŞ !!!!!!!!!
CAMİAMIZA ve TARAFTARIMIZA HAYIRLI OLSUN !!!

besiktas.jpg

sampiyon.jpg

Haznedarli_carsi_logo.jpg

erkek adam renkli takım tutmaz

en son gordon milne ile şampiyon olduğumuzda bu kadar sevinmiştim

Dün akşam Beşiktaş Çarşı'daydım, şampiyon olduğumuz an süperdi :)

Beşiktaşlıyız beşiktaşlı
anlayamaz kimse bu aşkı
bekçisiyiz kopsa kıyamet
siyah beyaz bize emanet

siyah beyaz bir aşk hikayesi....

akşam kutlamalardaydım olum siz neredeydiniz len.........

enbuyuk BEŞİKTAŞ.......

bir galatasaraylı olarak tüm beşiktaşlı arkadaşlarımızı kutluyorum. hakketiniz şampiyonsunuz tebrikler :rendeer:

bir galatasaraylı olarak tüm beşiktaşlı arkadaşlarımızı kutluyorum. hakketiniz şampiyonsunuz tebrikler :rendeer:

tebrikleri kim olursa olsun kabul ediyoruz .canım benim....

ayrıca biz haketmediğimiz bişeyi almayız .ölede bi yapımız vardır yani:cat::cat::queen:

arkadaşlar bizim adana/ceyhanda fener yada galata kazandında en az 100.00 kişi konvoya çıkıyor bjk şampıyon oldu sadece 5 araba konvoya çıktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------

ama yinede tebrik ediyoru bizim turk takımımız her zaman için destekliyoruz en buyuk beşiktaş

sen ceyhan da mısın ben senin busa yı gördüm otoban çıkışında otobüs şoförleri nin yanından geçince irkiliyorlar haberin olsun:)

arkadaşlar bizim adana/ceyhanda fener yada galata kazandında en az 100.00 kişi konvoya çıkıyor bjk şampıyon oldu sadece 5 araba konvoya çıktı

ama yinede tebrik ediyoru bizim turk takımımız her zaman için destekliyoruz en buyuk beşiktaş

Beşiktaşlı düşüncelidir, gece vakti insanları rahatsız etmez :cat:

Bende Gs liyim.
Kardeş takımımız şampiyon oldu Tebrik Ediyoruz ve Şampiyonlar Liginde başarı bekliyoruz...

Bende Galatasaraylı olarak BEŞİKTAŞIN şampiyonluğunu kutlarım. Bu senenin en büyüğü BEŞİKTAŞ...:wiinkk::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------

sende gelseydin taksime ......beşiktaşa ne diyim ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar