hayırlı olsun Engin kardeş
kısmetse ön taraf komple yenileniyor... 0 olacak... cillop gibi![]()
e hadi hayırlı olsun.... hayırlı günlerde kullan,kazasız belasız kullan... dikkatli kullan....
MAAŞALLAH...:cat::cat::cat:
Darısı olmayanlara![]()
hadi hayırlı olsun mondialcii maaşallah
ayberk..bugün sevpaya uğramışsın sabahtan senden sonrada ben gittim..kaçırmışım seni..motor ne alemde senin hoca?
Bende bugun itibariyle aldım ehliyetimi ama (B) en kısa sürede a2 de ekleyecegimEngin abi hayırlı olsun bu arada
![]()
öncelikle merabalar arkadaslar ben izmir karsıyakadan.ben bu form sitesine uzun zamandır dısardan göz gezdiriyodum,ama üye oldum üye olmamdaki sebebte zat 150 sahibi olmam daha önce skygonun coouper kullandım ve 6 ayda 15000 km yol yaptım tık demedi masallah ama çok fazla vibrasyon vardı vede servisi servis değildi ben daha iyi tamir ettim motoru.neyse şimdi 10 gün önce gri bir zat aldım motor suanda 350 km de ben bu motoru rodajdan nezman çıkarmalı ve arka teker sanki sekiz çızıyor motoru sarsıyo neden olabilir bana bilgi vericek bi arlkadas varsa şimdiden tesekkür ederim.gezi düzenleniyormu birde izmir ve çevresine guruça haberdar olursam gelmek isterim..
öle yaptım ama boşluk yok gibi ama bugün gene bi deniyeyim olmadı servise gidcez tabi nekadar ilgilenirlerse varmı bildiniz izmirde servis iyi.
rodaj 1500-2000 km sürer....
ama en az 1.500!!!
daha önce parçalarını değştirmiştim doğru,bu seferde transporter vurdu.. sadece grenaj kırıldı o kadarama iyi oldu ya... parça değişiyor işte....
motorum öküz gibi sağlam valla![]()
herkesin hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim darısı olmayanların başına...
sinanferah arkadaşım seninde hayırlı olsun...MAAŞALLAH :cherry::cherry:
rodaj 1500-2000 km sürer....
ama en az 1.500!!!
daha önce parçalarını değştirmiştim doğru,bu seferde transporter vurdu.. sadece grenaj kırıldı o kadarama iyi oldu ya... parça değişiyor işte....
motorum öküz gibi sağlam valla![]()
Geçmiş olsun.
Parça değişiyor ama cepten çıkmıyor mu?
geçmiş olsun arkadasım..
hoşbulduk.bu camdan gelen sesi conta koyarak sorunu gideriyorlarmıs nasıl olduğuna dair bilgisi olan varmı.