[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç

taße kızım senin dedikodunu yapan senin gibi olsun :queen::queen::queen:

aminnnn :queen:

sana kızgınım cadıııı kustum asıl sana:salut: o yuzden gırmıyorum tabı tek sen dıl ama oburkılere romeeo nun evınde soledım sen kalmıstın sanada solım dedım:farao:

niyeki :cyclopsan naptım ben sana :salut:

sende sımdı sdlm yazmadın 1 saatır ne oldu bole sıze anlAMDIM OOOOOOOOOOO CADI VARYA OOOOOOOOOOO CAAAAAAAAAAADI ASIL ONA SEN USTUNE ALMA:rendeer:

ya niye kızdın bana anlamadım ki şirincim :pale:
bi hatam olduysa afola şirincim :rendeer:

sende sımdı yazdın slm yazmadın ne oldu bole sıze:cherry: ama en cok cadıya kızdım aaaaaaaaaah ooooooooo cadı varya ooooooooo caaaaaaaadııııııııııı:salut:

şimdi cadıyı bilmem ama ben sana tükkan topiğinde slm verdim.. ::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::

Listedekiler gelene kadar Delici tim beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm En azından bu sene.:p

herkseze slm arkadaşlar...
gelişme dediğim bir telefon aldım dün gece biraz ipucu verdi fakat kesin bişi yok
sadece kendi başına gelen çalınma olayını çözmek için yapamadığı yapması gereken yolları gösterdi desem yeridir..şüphelendiği yerleri ve kişileri söyledi
4 ay önce çalınmış motoru 3 gün önce bulunmuş çıplak vaziyette 4-5 bin masraflı halde tabiki :( inş benimki o pozisyona gelmeden bulunur dua ediyorum

emre ye ve banuyada çook geçmiş olsun gerçekden üstümüzde bir uğursuzluk var ark lar
tamamen uykum kaçdı akşam duyunca motoru yapmıcam baya masrafı var diyo soğumaz inş motorddan nişan durumuda zorluyo allah yardımcısı olsun

Evet ya motorumuza ufffff oldu :pale:

yok sun merak etme abı sana bısey sorucam senın cocuk larında aglarken nefesı kesılıp morarıyomuydu denız morarıyo nefesı kesılıp....... cvp yaz

Aşırı ağlarsa kızarırdı ama morarma olmazdı sen ablacığım bence doktora göster denizi.önemli bir şey değildir merak etme...:cat:

sen bana gelene kadar affetmıycem senı:farao: cadıı

tamam canım en kısa sürede gelicem hatta gelicez :p

1.lijoluna
2.hasanpinar0537
3.akileos
4.taytıs
5.< iLk@yy >
6.RoMeO
7.kadir_3483
8.aSuBaYaH
9.STeReO
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.kuyucadısı
13.H.T.O
14.erdem860
15.oglumve ben
16.ayberk
17.korkut250
18.hanedan12
19.serdar.0405
20.serserii
21.tekteker_ramço
22.romeo
23.osbourne
24.osmanka2000
25.kartallı + 1
26.hell24
27.pilot
28.омерчик
29.?

listemizide bi güncelliyelim :wiinkk:

Aşırı ağlarsa kızarırdı ama morarma olmazdı sen ablacığım bence doktora göster denizi.önemli bir şey değildir merak etme...:cat:

yarın cocuk kardıyolojısıne goturcem cerahpasya vakıfgurabayada goturdum kansızlıktan bıde kalpten olur dedı kansız cıktı dun oldu dedım cok kotu oldu yarın kısmetse cerrahpasay gıdıcemkalp ıcın ınterneten arastırdım kalpten olurmus morarma ınsallah dıldır dua edıyorum........

yarın cocuk kardıyolojısıne goturcem cerahpasya vakıfgurabayada goturdum kansızlıktan bıde kalpten olur dedı kansız cıktı dun oldu dedım cok kotu oldu yarın kısmetse cerrahpasay gıdıcemkalp ıcın ınterneten arastırdım kalpten olurmus morarma ınsallah dıldır dua edıyorum........

Allah yardımcınız olsun inş. önemli bişiyi yoktur yeğenimizin.. Geçmiş olsun şirin..

geçmiş olsun canımcım. doktor sonrası bizede bilgi vermeyi unutma olurmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar