[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç

usta bi cadı ile cant kırdık öbür artının ismi önemlidegil bundan sonra biliyorum ben ne yapıcagımı :queen::wiinkk:

yahu sende cukur doldurma hastalıgı var belediyenin ücretsiz çalışanı gibisin maşallah artcının ne suçu var :p

Seyahate çıkacağımızdan ötürü aranızda olamayacağız hepinize iyi eğlenceler :rendeer:

canımmm sizede iyi tatiller iyi eglenceler :rendeer:
nezaman gidiyosunuz tatiile?

abi cadı ile cant kırdıysan.. yalnız bişi var bu kızda, korkutta lastiği yardı.. diyoki ne zaman bunu almaya gitsem başıma bişi gelio :)

korkutun lastikte kaç patlak var sen biliyomusun bu zamana kadar yarılmaması mucize :queen:

len sanki sitede bizden başka kimse yok gibi.. her yerde sizin msg lar.. Alla alla.. işiniz gücünüz yokmu sizin..

yahu sende cukur doldurma hastalıgı var belediyenin ücretsiz çalışanı gibisin maşallah artcının ne suçu var :p

:queen::queen::queen:

korkutun lastikte kaç patlak var sen biliyomusun bu zamana kadar yarılmaması mucize :queen:

13 tane fitil vardı en son 4 tane de patlak var demişti yanlış hatırlamıyosam :cat:

len sanki sitede bizden başka kimse yok gibi.. her yerde sizin msg lar.. Alla alla.. işiniz gücünüz yokmu sizin..

bu çalışır halimiz bide evde oturdugumuz zamanı düşünmek bile istemiyorum :queen:

13 tane fitil vardı en son 4 tane de patlak var demişti yanlış hatırlamıyosam :cat:

buyrun işte ondan sonra cadı artcım oldu ondan oldu diyo :cherry:

(kadir pm attım sana baksana bi)

beni iyi tanıyorsun cadısın işte ne olucak
canım da bi künefe çektiki sorma :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar