bundan sonra artçılarda peşin al cant parasını...:cherry:
yok ben başka bi çare buldum :bounce:
hımmmmmm çok tehlikelisin abicim daha önce kimse demişmiydi:cat:![]()
hımmmmmm çok tehlikelisin abicim daha önce kimse demişmiydi:cat:![]()
Sen ne zaman öğrendin tehlikeli olduğunu:bounce:
abi bak demedi deme bu iso seni kıskanıyo...kimseyle paylaşmak istemiyooo
iso bana daha bişi yapmadı da senin başından ne geçti bi anlet bakemmmm:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
abi bak demedi deme bu iso seni kıskanıyo...kimseyle paylaşmak istemiyooo
iso bana daha bişi yapmadı da senin başından ne geçti bi anlet bakemmmm:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
usta bi cadı ile cant kırdık öbür artının ismi önemlidegil bundan sonra biliyorum ben ne yapıcagımı :queen::wiinkk:
Seyahate çıkacağımızdan ötürü aranızda olamayacağız hepinize iyi eğlenceler :rendeer:
abi cadı ile cant kırdıysan.. yalnız bişi var bu kızda, korkutta lastiği yardı.. diyoki ne zaman bunu almaya gitsem başıma bişi gelio![]()
len sanki sitede bizden başka kimse yok gibi.. her yerde sizin msg lar.. Alla alla.. işiniz gücünüz yokmu sizin..
yahu sende cukur doldurma hastalıgı var belediyenin ücretsiz çalışanı gibisin maşallah artcının ne suçu var
:queen::queen::queen:
canımmm sizede iyi tatiller iyi eglenceler :rendeer:
nezaman gidiyosunuz tatiile?
korkutun lastikte kaç patlak var sen biliyomusun bu zamana kadar yarılmaması mucize :queen:
heee yok benim evde boş boş oturuyom....gelsene:queen::queen::queen::queen:
olmaz kocan mocan gelir.. başımıza bela almayalım... :queen::queen::queen:
yahu sende cukur doldurma hastalıgı var belediyenin ücretsiz çalışanı gibisin maşallah artcının ne suçu var![]()
alamam mı diyon yani motoru.....:queen::queen::queen::queen:
az bekleyin de bi resim var bulayım :queen:
len sanki sitede bizden başka kimse yok gibi.. her yerde sizin msg lar.. Alla alla.. işiniz gücünüz yokmu sizin..
13 tane fitil vardı en son 4 tane de patlak var demişti yanlış hatırlamıyosam :cat:
beni iyi tanıyorsun cadısın işte ne olucakyahu sende cukur doldurma hastalıgı var belediyenin ücretsiz çalışanı gibisin maşallah artcının ne suçu var
canımmm sizede iyi tatiller iyi eglenceler :rendeer:
nezaman gidiyosunuz tatiile?
korkutun lastikte kaç patlak var sen biliyomusun bu zamana kadar yarılmaması mucize :queen: