3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

originallerini msnme istiyorum hayir hayir istiyorum lutfen gonderiniz...siddetle istiyorummmm...:cat:cok guzel ellerine saglik vallaaaaaa

Moderatör tarafında düzenlendi:
flaş flaş flaş :) arkadaşlar cantamı kurt köydeki enson dinlenme tesisinde cay içerken rahatlmanın verdiği bir şey olsa gerek :)))çantamı orda bıraktım):umarım bulan olur yada bizden birisi almıştır ordan bilginize sağolun.

Geçen yıl yuvacık gezisine BOLU dan iki motor üç kişi katılmıştık. Bu senede gelmeyi planlıyorduk. Geçen yıl yuvacığa beraber geldiğimiz Murat AYDIN arkadaşımızın eşi aniden rahatsızlanarak menenjit teşhisi ile hastahaneye kaldırıldı. Ne yazıkki 17 Mayıs Cumartesi gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.Mekanı cennet olsun. Bu yüzden bu seneki etkinliğe katılamadık. Genç yaşta (Henüz 27 Yaşında) aramızdan
ayrılan Nesrin kardeşimiz için hayır dualarınızı esirgemeyin.İyi akşamlar.

çok üzüldüm...

murat arkadaşımın ve kederli ailesinin başı sağ olsun...

mekanı cennet olsun:salut: allah (cc) rahmet eylesin...

Moderatör
Ümit eşimin olduğu fotoğrafların orjinallerini istiyorum abi mümkünse.. Ellerine sağlık çok güzel çekmişsin, eşimde teşekkürlerini sunuyor ayrıca :)
Not : Gökkuşağı etekli reybıın gözlüklü hatun
Mail : [email protected]
Msn : [email protected]

Geçen yıl yuvacık gezisine BOLU dan iki motor üç kişi katılmıştık. Bu senede gelmeyi planlıyorduk. Geçen yıl yuvacığa beraber geldiğimiz Murat AYDIN arkadaşımızın eşi aniden rahatsızlanarak menenjit teşhisi ile hastahaneye kaldırıldı. Ne yazıkki 17 Mayıs Cumartesi gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.Mekanı cennet olsun. Bu yüzden bu seneki etkinliğe katılamadık. Genç yaşta (Henüz 27 Yaşında) aramızdan
ayrılan Nesrin kardeşimiz için hayır dualarınızı esirgemeyin.İyi akşamlar.

bende boluluyum sizi tanımıyorum ama allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin....bir dahaki geziye bolu olarak 5 6 motor ile katılırız inşallah.

Özelden mesaj atan arkadaşlar merak etmesinler istedikleri fotoları göndericem kendilerine.. Saygılar..

Son düzenleme:
Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
Elimden geldiğince tüm arkadaşları çekmeye çalıştım..
Ufak ufak göndermeye devam ediyorum.. İyi seyirler ;)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geziyi bilmem de fotolar süper......

Çok şanslısınız çoook....
Çekenin ellerine sağlık.... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümit ellerine sağlık..resimler harika

Her ne kadar ufacık tefecik sağlık sorunları sebebiyle katılamasamda harika bir gezi olduğu belli.. Keyifli fotoğraflar için özellikle Ümit'e çok teşekkürler.

Gezi dönüşlerine denk geldiğim ve taksimde tesadüfen karşılaştığımız 2 arkadaşımızada selamlar. :rendeer:

Bu da benden ne kadar kisi gelmis gorun gelemeyen arkadaslar...tek fotom bu malesef...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar