Altın Elbiseli Adam I

Ses olayı bitmiş.Kendimi Tayfun talipoğluyla buram buram anadolu izler gibi hissettim resmen.Teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper bi video olmuş.... Emeğinize sağlık.... :rendeer:
Şimdi ağır abiler atlar birazdan....:p

çok ama çok beğendim...
izlenebilir eğlendirici ve de satır aralarında ss kullanımını merak edenler için çok faydalı tüyolar var.
elinize sağlık umarım benzer testler yapar ve paylaşırsınız.

bu arada aklıma geldi, 1000 rr üzerindeki oturuş pozisyonunu görünce 600f aldığıma bi kez daha şükrettim :)

Hayırlı olsun...Güle güle bin..... :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Youtube linki yok mu acaba?:)
Bu link bana Flash player yukle deyip duruyor.
Manyakmidir nedir?:p

Dur bakayim Barkin bunu dergiye de asmistir, ordan seyredeyim.:bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
2Teker'in web sitesine video asilmamis.
seyredemeyecem anlasilan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir çalışma olmuş fakat benmi renk körüyüm bilmem 1.30 dakikada kırmızı ışık ihlali var.:cherry:

başarılı ve keyifli bir çalışma..
yenilerinide bekliyoruz.
emeğinize sağlık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
discoverey deki belgesel gibi :p

Honda CBR 1000 RR Testi.

Tamamen yerli.

Bizzat biz yaptık:

http://www.metacafe.com/watch/2780990//

elinize ayağınıza sağlık...çok başarılı olduğuna inandığım sade anlatımlı samimi bir çalışma olmuş...emek verilmiş...gayet net ve samimi buldum...fakat bir kelimeye takıldım...iyi huylu ss denmiş...genelde ss lerin agresif ve kötü huylu olmaları istenir...:p

kişisel görüşlerimi yazayım...arkadaş şu an bu makinayı kullanıyormuş...yağ eksiltme alakalı bir sorunu varmı acaba ...artı illaki bir ssinizde olsa artcınız olabiliyor...e bu arka bölüm ss genlerinde olabilir ama sosyal hayatınızın bir eksisi bence...işimize geliyor kimseyle uğraşmıyrouz demeyin...sevgilinizi sizi motosiklete bırakmak istemeyebilir...veya kıskanabilir...veya surat asabilir...

ölçüleri gerçektende çok düşük...kısa şasi bu ya...ss dediğin tamam ne kadar küçük ve hafifi olursa o kadar iyidir ...onada eyvallah...ama bu kadar mini mini bir ss pencereme konmuştu olmamalı...:p

bu arada tel maşa gayet iğreti durmakta...Hayat hep onda olmayabiliyor...

en klas ss şu an bence R dir...özellikle şu beyaz olanı...üzerine renk kasa tanımıyorum...görebildiğim en estetik makina...hacim macim pek anlamam...görsellikten bahsediyorum...

test çok güzel olmuş bende sırt ve bel ağrısı olayına katılıyorum umarım sırt ve beli ağrıtmayacak bi hız canavarı yaratılabilir :p

İzlerken kendimi motokeyf programını izliyormuş gibi hissettim. tabii arada baya fark var. Ben bu yorumları ve bu tarzı tercih ederim. Fondaki Metallica müziği ile gerçekten MANYAK olmuş..

Birşey sorcam jandarma durdurduktan sonra ne oldu ?:)

ofc

arkadaşlar siteye baktım bulamadım fakat 2.videosunuda yayınlamış altın elbiseli adam Yamaha YBR 125 incelenmiş bu videoda ...

Buyursunlar ...

bana göre eski 1000rrlar daha bir şık duruyor ama performans açısından bilemem tabi. güzel motor hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar