TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayaller guzeldır ( ama olmadıktan sonra kurmanın anlamı yok ) :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shadow 57 tvs apache verene 600 rr ını verecekmiş beyler duyrulurr:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok la yokk naptın olum batarım ozaman :queen:

eeee gülü sewen dikenıne katlanır madem o kadar ısdıon apacheyı bişilerden fedakarlık etmek zorundasın mesela 600 rr ın :queen::queen:

wala ben kafaya koydum takıcam 160cc yi devriyajı biraz sıyırıyo sanırım ama napim gülü seven dikenine katlanır.160 lık apache kullanan varmı ben denedim manyak bişi

oldu ustune bıde dıjıtal kadran verelım :queen::queen::queen:

bak buda güzelmiş hiç fena olmaz aslında :mrgreen::mrgreen:
yakında bu 150 lik apacheler rtr 160 ın gelmesiyle bayağı bi benzerlik göstermeye başlıcak gibi doğan görünümlü şahin hesabı :cherry:

ben kullandım aydın usta verdı.makine ucuyor vallah zor duruyor o kadar serı ve tatlı olmuş.sağolsun aydın abi kıyak gectı cuma gunu sabahtan :)

bu gelen 160lığın fiyatları belli mi arkadaşlar?

annah acayip pahalı. 2. el hyosung daha mantıklı olabilir bu makine yanında yaw. niye bole arttırıyolar ki 1 buçuk-2 milyar fark mı olurmuş

beyler yahu motor 600 km geldi motor yagına bakam dedım açtım e cubukta yağ degmemıs sanırım hıc ıslak degıldı cubuk bırde ust uste 3 tane carpı var yag hangı sevıyede olacak acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar