süleyman abi çift mı 80 euro bidefuarda görmustuk ya adam 70 lira mı ne demişti kenda lastik ondan almayı dusunuyom ama ne dersınız arkadaşlar ?
Kadir sadece arka lastik o fiyata. Lastik olarak kaliyesine güvenebileceğin bir lastik almanı öneririm.
teşekkürler...
arkadaşlar bu makinayla ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak isterim,
yaklaşık iki aydır'kullanıyorum roadstar'ı ve bir sorun yaşamıştım ilk başlarda,buji patlatma sorunu,ve bunu savaş abi'ile özelden'de görüşmüştük,önceki nick'im ferotr'dir)bana dediği şudur (bu sorunları yaşıyan ilk roadstar'cı sensin galiba) haklıda ben yaşadım,burada diğer roadstar kullanan arkadaşlardan böyle bir sıkıntı duymadım :cat: neden buji'yi patlatıyor?? kendimce bu sorunu çözdüm ben tabi ustamın'da yardımı oldu,birincisi nemden çabuk etkileniyor,2,yanlış benzin seçimi,3,yıkayınca hava filitresinden su've nem alıyor''tüm sorunlar bundan,ben ne yaptım diyecek olursanız motorumu tazikli su ile yıkıyorum artık,benzin kurşunsuz 97'veya'98 kullanıyorum,ve hava filitresini çıkardım,evet yanlış dumadınız çıkardım çünkü,çıkarınca teklemez,ve bujiyi patlatmaz oldu :cat:yaklaşık 40'gündür bu şekilde kullanıyorum tık yok,her şey düzeldi ve yolunda,havalar iyice ısınsın hava filitresini tekrar takıp deniyecem,bakalım ne cevap verecek..ben çok memnunum motorumdan bu tip sorunlarıda aştım ve inşallah 50.000'km yapmadan satmam,sıkı bir ikili olduk yanii :wiinkk:...selamlar:rendeer:
Arkadaşım hava filtresiz olarak kullanarak motorun ömrünü kısaltıyorsun. Motorun çekebileceği toz parçaları motorunu hahfedecektir. Hava filtresi sünger olduğu için ve bulunduğu pozisyon itibarı ile suyu çabuk emiyor. Kışın da böyle sorun yaşamanın nedeni bundan kaynaklanıyor. Hava filtresini güzelce temizledikten sonra motor yağı ile güzelce yıka. Motor yağından çıkardığın filtreyi güzelce sıkarak kuruması için biraz beklet. Daha sonra motoruna tak.
selam arkadaşlarım abilerim.uzun süredir pek fazla nete giremiyordum iş yoğunluğundan son bir haftadır falan takılabiliyorum.nasıl gidiyor canavarlar la aranız?okuduğum kadarıyla herkes en son bıraktığım gibi sıkıntısızinşallah hep böyle devam eder.ben de mayıs sonu gibi artık aktif olarak yollarda olmayı planlıyorum.inşallah bir yerlerde karşılaşırız.
bu arada savaş abi aldın mı motor?avartarına bakmadım ama..?
süleyman ve caracalstar sizlerde iyisiniz umarım.
herkese kazasız belasız günler.
görüşmek dileğiyle..
Tekrar hoşgeldin dostum. Aktif katılımlarını bekliyoruz :cat:
arkadaşlar ankaradan çıkıp konya üzerinden antalya-serik'e gittim. ısparta , afyon üzerinden geri geldim dün akşam. tam 1222 km yaptım iki kişi ile . tık yok sadece orada znciri yağlattım servise. nasıl ?:queen::queen::queen:
Ben en başından beri söylüyorum bu motorla uzun yola çıkılır sorun yaşanmaz diye. Ben motorumla en uzun 370 km yol yaptım. Helal olsun sana 1222 km yapmışsın ve bir tabuyu yıkmışsın. Keşke fırsatımız olabilse de bizde böyle uzun mesafe yol alabilsek.
Bu arada motora yeni yaptırdığım ön basamak ın fotolarını merak eden arkadaşlar vardı. Onlar için fotolarını ekledim. Arka basamağın fotolarını çekmeyi unutmuşum
Son düzenleme: